aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Πρέπει να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο»

«Πρέπει να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο»

Η διοίκηση της ΑΕΛ με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο αποψινό καθιερωμένο Fan Day, όπου θα παρουσιαστεί το ρόστερ της νέας σεζόν, ενώ θα υπάρξουν και πολλές άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά:

«Fan Day ΑΕΛ! Η εκδήλωση η οποία άρχισε από την ομάδα μας και η οποία έγινε για μας θεσμός! Απόψε λοιπόν σας περιμένουμε όλους, μακράν στην πιο οργανωμένη βραδιά Fan Day! Όλοι μας διψάμε για επιτυχίες και αυτές τις μέρες μπαίνουν οι βάσεις.

Η ΑΕΛ είναι μια αλυσίδα και η επιτυχία των όποιων εκδηλώσεων εξαρτάτε αποκλειστικά και μόνο από την προσέλευση του κόσμου γι’ αυτό όπως και στην πρώτη επίσημη προπόνηση όπου έγινε χαμός έτσι και απόψε στις 20:30 πρέπει να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο προαύλιο του “Νίκος Σολομωνίδης”.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού κορυφώνονται στις 30 Ιουλίου με την συναυλία της χρονιάς με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη στον χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας, εκεί που πρέπει να μιλήσει όλη η Κύπρος για κοσμοπλημμύρα! Εισιτήρια θα προπωλούνται στο σημερινό Fan Day! Πάμε ενωμένοι! Πάμε ΑΕΛ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ