aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠουρσαϊτίδης: «Αφήστε τους εγωισμούς» και αποθέωση σε ΑΕΛ-Κέρκεζ

Πουρσαϊτίδης: «Αφήστε τους εγωισμούς» και αποθέωση σε ΑΕΛ-Κέρκεζ

Στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ήττα που δέχθηκε η Νέα Σαλαμίνα από την ΑΕΛ με 2-3 στο Τσίρειο, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Σάββας Πουρσαϊτίδης, συγχάρηκε τους παίκτες του, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για την ΑΕΛ.

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Η δική μου ομάδα έκανε πολύ καλό παιχνίδι και πέτυχε δύο τέρματα στη Λεμεσό, απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Σε αυτό το επίπεδο, κάποια προσωπικά λάθη στοιχίζουν, και σήμερα το πληρώσαμε. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το τρίτο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος για τα παιδιά, προσπάθησαν», είπε.

Διαβάστε επίσης: Έσταξε μέλι για Πουρσαϊτίδη και Νέα Σαλαμίνα ο Κέρκεζ!

«Όταν βλέπεις δύο ομάδες, όπως σήμερα να παλεύουν στο γήπεδο, δίνει ελπίδες για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Η εξάδα είναι στα δικά μας και κυριολεκτικά χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στο τελευταίο παιχνίδι. Να αφήσουν τους εγωισμούς τους και να έρθουν να στηρίξουν τα παιδιά. Συγχαρητήρια στον Κέρκεζ για την ομάδα που έχει. Δεν έχω λόγια για την ΑΕΛ, μπορεί να μην έχει παίκτες αστέρια αλλά είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ