aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ποταμός» ήταν η ΑΕΛ απέναντι στον Κούρη Ερήμης

«Ποταμός» ήταν η ΑΕΛ απέναντι στον Κούρη Ερήμης

Υγιεινός περίπατος για την ΑΕΛ ήταν το φιλικό με τον Κούρη Ερήμης στο Πελέντρι. Οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν τους «νεοφώτιστους» στη Β’ Κατηγορία με το ευρύ 4-0.

Ο Γιάννης Γερολέμου ήταν αυτός που με αριστερό σουτ εκτός περιοχής στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας άνοιξε το σκορ στο 32’, ενώ στο 43’ και στο 49’ ανέλαβε δράση ο Μηνάς Αντωνίου και αύξησε το σκορ στο 3-0. Πρώτα με σουτ εντός περιοχής και μετά με κεφαλιά. Το καρέ σημειώθηκε στο 60’ με τον Ανδρέα Αβραάμ ο οποίος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με κεφαλιά, μετά από μπαλιά του Ριέρα.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Κεραυνός, Σ. Παντελή, Σ. Κέρκεζ, Ε. Αντωνίου, Δ. Αβραάμ, Μ. Αντωνίου, Ζντραφκόφσκι, Αντάμοβιτς, Τόρες, Γερολέμου, Μάιντεβατς. Στην επανάληψη ως αλλαγή σε διάφορα διαστήματα, μπήκαν οι  Ριέρα, Γκαζαριάν, Ράσο, Τεϊσέϊρα, Α. Αβραάμ, Παπαφώτης.

Κούρης Ερήμης (Ανδρέα Χατζημιτσής): Α. Μιχαήλ, Κυριάκου, Καρεκλάw, Φραντζής, Δημητριάδης, Κωνσταντινίδης, Μπαναχένε, Μ. Μιχαήλ, Ευέλθοντος, Χατζηττοφής, Παναγίδης. Στον πάγκο βρίσκονταν οι Παναγή, Χρίστου, Παναγιώτου, Παρούτης, Ψύχας, Σιακαλλής, Παρτασάς, Δημητρίου, Ιωάννου, Ευσταθίου, Χρυσοστόμου. Δεν υπάρχει ενημέρωση για αυτούς που έπαιξαν ως αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ