aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠόσα θα κοστίσει, η χωρητικότητα και πώς θα είναι η «Limassol Arena»

Πόσα θα κοστίσει, η χωρητικότητα και πώς θα είναι η «Limassol Arena»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των εργασιών της ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Λεμεσού. Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική, καθώς υπογράφηκαν τα συμβόλαια από τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη και τον Διευθυντή της Κοινοπραξίας CYFIELD NEOPHYTOU J.V κ. Γιώργο Χρυσοχό.

Το έργο θα κοστίσει περίπου 31.333.000 ευρώ και το γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 13.000 θέσεων. Θα ανεγερθεί στην Κοινότητα Κολοσσίου, μεταξύ των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού, Τάσου Ισαάκ και του αυτοκινητόδρομου Λευκωσία – Πάφους. Το γήπεδο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές της κατηγορίες 4 της ΟΥΕΦΑ, που είναι η ψηλότερη κατηγορία ποδοσφαιρικών γηπέδων. Θα μπορεί να φιλοξενήσει οποιονδήποτε ευρωπαϊκό αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, καθώς επίσης και άλλους διεθνείς αγώνες. Θα διαθέτει όλους τους χώρους, εγκαταστάσεις και διευκολύνσεις ενός σύγχρονου σταδίου.

Θα διαθέτει στέγαστρο που θα καλύπτει 100% τις θέσεις, τέσσερις μονάδες αποδυτηρίων, όλους τους απαιτούμενους χώρους για τα ΜΜΕ, θέσεις επισήμων, κλειστούς χώρους, εγκαταστάσεις, προσβάσεις και θέσεις για ΑμεΑ, σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, καφετέριες, κυλικεία, καταστήματα, μπουτίκ και βοηθητικά γήπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ