aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠορτογαλική αγορά, ανανεώσεις και Πίεχ

Πορτογαλική αγορά, ανανεώσεις και Πίεχ

Το νερό κύλησε για τα καλά στο αυλάκι. Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται για να δημιουργήσει ένα υγιές και ελκυστικό αγωνιστικό σύνολο, που θα δώσει κίνητρο στον κόσμο της ΑΕΛ για να επιστρέψει στο γήπεδο.

Ο Κύπριος τεχνικός θα παρακολουθήσει αγώνες στην Πορτογαλία το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό και στον πάγκο της ΑΕΛ στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Εθνικό θα είναι ο Διονύσης Διονυσίου. Οι ποδοσφαιριστές είχαν διήμερο ρεπό και σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις, με τον Αντράδε να είναι ο μοναδικός απών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μετεγγραφικοί στόχοι έχουν επιλεγεί και αυτό που μένει είναι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε για να ανακοινωθούν τα ονόματα αυτών που θα αποτελέσουν παρελθόν και αυτών που θα στελεχώσουν τη νέα ομάδα.

Με όσους, πάντως, είναι πιο κοντά στο να βρίσκονται και στη νέα περίοδο στην ΑΕΛ, θα αρχίσουν πολύ σύντομα επαφές. Ο Ντεγκρά έχει συμβόλαιο και θα συνεχίσει, με την ελπίδα πως η νέα σεζόν θα είναι καλύτερη και για τον ίδιο. Έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να παραμείνει ο Αϊρόσα, αφού είναι πρόθυμος να συνεχίσει με χαμηλότερο συμβόλαιο.

Απ’ εκεί και πέρα, οι πολύ καλές εμφανίσεις των Σαρδινέρο, Σοάρες και Κουταντέρ, οδηγούν στο συμπέρασμα πως έχουν προβάδισμα στο να φοράνε και στη νέα περίοδο τα γαλαζοκίτρινα. Ο Σαρδινέρο αξιολογείται ως πολύ χρήσιμο εργαλείο και με τον Πάμπο Χριστοδούλου είναι γεγονός ότι έχει πιο γεμάτες εμφανίσεις.

Ο Σοάρες έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του και με τη δύναμη του γεμίζει τον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ. Οι τελευταίες εμφανίσεις του θυμίζουν κάτι από τον Ντεντέ. Όσον αφορά τον Κουταντέρ και αυτός με την απόδοση του έχει κερδίσει τον προπονητή του.

Ο Αρκάδιους Πίεχ μίλησε με τους ανθρώπους της Λέγκια και τους ζήτησε να μείνει ελεύθερος. Τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στην Κύπρο ο Mάρτσιν Ζεβλάκοφ, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Άρη. Συνομίλησε με τον Πίεχ, ο οποίος του μετέφερε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στη Λεμεσό.

Πολύ σύντομα πάντως αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει και αν τελικά η Λέγκια  δεν επιθυμεί την επιστροφή του στη Βαρσοβία, οι πιθανότητες παραμονής του Πολωνού στην ΑΕΛ θα αυξηθούν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ