aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠοιοι παίρνουν σειρά, τι απασχολεί τον κόουτς και το «λίφτινγκ»

Ποιοι παίρνουν σειρά, τι απασχολεί τον κόουτς και το «λίφτινγκ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ γεμίζουν σιγά-σιγά τις θέσεις που ο Πάμπος Χριστοδούλου εκτιμά ότι χρειάζονται ενίσχυση και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Μέχρι στιγμής, επισημοποιήθηκε η απόκτηση των Ουέλινκτον, Φιρμίνιο, Ηλία και Κυριάκου, ενώ παίρνουν σειρά οι Νικολάου, Μπενγκί, Σαβάν και Λουβούνγκα.

Από σήμερα, 1η Ιουνίου, θα αρχίσουν να επισημοποιούνται οι μετεγγραφικές κινήσεις των γαλαζοκιτρίνων και σταδιακά θα διαμορφωθεί και το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Οι θέσεις «κλειδιά» που απασχολούν τον τεχνικό της ΑΕΛ, είναι αυτές στο κέντρο της άμυνας και του τερματοφύλακα.

Εκεί θέλει να είναι σίγουρος πως θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα είναι ικανοί και με προσωπικότητα. Πάντοτε στα υπ’ όψιν είναι η περίπτωση του Γάλλου τερματοφύλακα Ρομέν Σαλίν, ενώ για το κέντρο της άμυνας εξακολουθούν να «παίζουν» τα ονόματα των Κάρνερ και Γκράσα.

Η ομάδα της Λεμεσού θα παρουσιαστεί με εντελώς νέο πρόσωπο, αφού μόνο τρεις ποδοσφαιριστές από τους βασικούς συνεχίζουν στη νέα περίοδο, οι Αϊρόσα, Σοάρες και Μέσκα. Σιέλη και Αγκάνοβιτς ακόμη δεν απάντησαν στην πρόταση που τους έγινε για μείωση των απολαβών τους. Εκτός πλάνου είναι ο Ελευθερίου, ο οποίος αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Απ’ εκεί και πέρα, θα δοκιμάσουν την τύχη τους οι νεαροί Φράγκος, Α. Κυριάκου, Βασιλείου, Νεοφύτου, Μαύρου. Οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να έχει το γενικό πρόσταγμα για μια μαχητική, όσο και ποιοτική ομάδα για να ανέβει επίπεδο και να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εξάλλου, στην είδηση πως η Στεάουα θέλει τον Αγκάνοβιτς, η διοίκηση τη ΑΕΛ απάντησε άμεσα πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο και το ενδιαφέρον οποιασδήποτε ομάδας προϋποθέτει οικονομική πρόταση στους γαλαζοκίτρινους.

Εφόσον ο Κροάτης επιθυμεί να επιστρέψει στο ρουμάνικο πρωτάθλημα, θα πρέπει ο σύλλογος που ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, στην προκείμενη περίπτωση η Στεάουα, να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό στην ΑΕΛ για να τον κάνει «δικό» της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ