aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠοδόσφαιρο... τέλος για τον Ρούγκα

Ποδόσφαιρο… τέλος για τον Ρούγκα [video]

Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πήρε ο Ενρίκε Αντρές Ρούγκα.

Ο Βενεζουελάνος ανασταλτικός μέσος, που έπαιξε στην Αλκή (2007-09) πριν πάρει μετεγγραφή στην ΑΕΛ (2009-10), ενώ υπέγραψε το καλοκαίρι του 2010 στον Ερμή αλλά δεν αγωνίστηκε, ενώ φέτος ήταν στην Αγία Νάπα όπου δεν κατέγραψε συμμετοχές, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το κυπριακό πρωτάθλημα και άφησαν καλές εντυπώσεις.

Ο 34χρονος πλέον Ρούγκα αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση: «Αποφάσισα να επιστρέψω στο κυπριακό πρωτάθλημα μετά από επτά χρόνια. Το ότι έπαιξα σε αυτό το πρωτάθλημα ήταν μια θαυμάσια εμπειρία. Η Κύπρος είναι μια πολύ όμορφη χώρα. Δεν μπορώ να παραπονεθώ για το τι έκανα στην καριέρα μου, έχω επιτύχει όλους τους στόχους που έθεσα. Ίσως, το μόνο που με λυπεί είναι να δεν κατάφερε να παίξω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο Ρούγκα αποκάλυψε ότι η ιδέα της αποχώρησής του από την ενεργό δράση στριφογύριζε στο μυαλό του εδώ και δύο χρόνια, ενώ για το μέλλον του είπε πως «μπορεί κάποια μέρα να γίνω προπονητής, όμως τώρα θα αφοσιωθώ στα παιδιά μου και θα το κάνω για ευχαρίστηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ