aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠνέει άνεμος αλλαγής στην ΑΕΛ

Πνέει άνεμος αλλαγής στην ΑΕΛ

Κάτι αλλάζει στην ΑΕΛ αναφορικά με τη διάθεση του κόσμου της. Εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, την περασμένη σεζόν μετά δυσκολίας προσέλκυε κοντά στους 1.000 οπαδούς. Και όμως! Στο προχθεσινό πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, με τη Νέα Σαλαμίνα (2-1), είχε περίπου 1.500 φίλους της.

Θα μπορούσε μάλιστα να ήταν περισσότεροι, αν δεν βρισκόμασταν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αν όμως βοηθήσει και η πορεία των γαλαζοκιτρίνων στο πρωτάθλημα, που άρχισε ιδανικά με το 2 στα 2, η διοίκηση θα μπορεί να ελπίζει ότι η προσέλευση θα είναι πιο κοντά στον μάξιμουμ αριθμό εισιτηρίων που θα δικαιούται στο Τσίρειο, με το 33% στη φάση 2 (4920) ή το 50% στη φάση 3 (6500, μετά τις 18 Σεπτεμβρίου).

Δύσκολοι, πολύ δύσκολοι αριθμοί ασφαλώς, για τα δεδομένα ειδικά της εποχής, ωστόσο η διοίκηση της ΑΕΛ έθεσε στόχο την επιστροφή του κόσμου της και κάνει ό,τι μπορεί για να τον επιτύχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ