aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠλουτής για «κομμένους»: «Αν αλλάξει κάτι είναι στα χέρια του προπονητή»

Πλουτής για «κομμένους»: «Αν αλλάξει κάτι είναι στα χέρια του προπονητή»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε για την πορεία του μετεγγραφικού σχεδιασμού, την προηγούμενη σεζόν, τις αλλαγές στο ρόστερ, τα διαρκείας και τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

Για τα μετεγγραφικά: «Έχουμε πολύ δρόμο και δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας. Είναι μία περίοδος πολλών αλλαγών στην ομάδα μας. Δεν έχουμε προβεί σε ανακοινώσεις ακόμα, έχουμε μιλήσει όμως με ποδοσφαιριστές με τους οποίους δεν είμαστε σε θέση να τους ανακοινώσουμε ακόμα γιατί έχουν συμβόλαιο μέχρι τη 1η Ιουλίου. Χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα. Αυτό που μπορούμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας είναι πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο στα μετεγγραφικά, οι Χόρχε Σίλας και Λουτσιάνο Μπεμπέ προχωρούν τον σχεδιασμό όπως θέλει ο προπονητής μας και όπως την ονειρεύεται, γίνονται κινήσεις στον σωστό δρόμο, για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα».

Για την περσινή σεζόν: «Ήταν μία δύσκολη σεζόν η περσινή, δεν πήραμε τη θέση που θέλαμε στο πρωτάθλημα, ο κόσμος απογοητεύτηκε. Έτσι ο πρόεδρος (σ.σ.: Ανδρέας Σοφοκλέους) ήθελε να γυρίσει σελίδα και να αλλάξει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Δε φτάνει να κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, αλλά να είναι και πιο δυνατή από τις υπόλοιπες. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις θέσεις που μας αρμόζει».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ και τους νεαρούς: «Δεδομένο είναι πως θα υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ που θα αποτελέσουν έναν βασικό κορμό και θα χτίσουμε πάνω σε αυτόν. Ο Χόρχε Σίλας χτίζει και για το μέλλον, αφού έχει ζητήσει να έχουμε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας, ώστε να αξιολογήσει τα παιδιά και για φέτος, αν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει, αλλά και για τα επόμενα χρόνια».

Για τα διαρκείας: «Απασχολεί πολύ τον κόσμο, δεχόμαστε πάρα πολλά τηλεφωνήματα κάθε μέρα. Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει λείψει πολύ τα τελευταία χρόνια και αποτελεί το μεγάλο όπλο της ομάδας. Φέτος ελπίζουμε να είναι κατάμεστη η Ανατολική του Τσιρείου στην αρχή και ακολούθως στο στολίδι, το νέο γήπεδο της Λεμεσού».

Για τα φιλικά: «Το πρώτο φιλικό θα είναι με το Ακρωτήρι, προτού πάμε στο Πελένδρι. Θα κάνουμε τρία φιλικά πριν φύγουμε για το εξωτερικό, όμως θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες».

Αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές προς αποχώρηση: «Έχουν ήδη ενημερωθεί όσοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή. Όσοι δεν έχουν ενημερωθεί, θα κάνουν κανονικά προετοιμασία με την ομάδα. Τώρα, αν αλλάξει κάτι κατά την προετοιμασία, είναι στα χέρια του προπονητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ