aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠλουτής Α.: «Παίξαμε Δευτέρα και παίζουμε Παρασκευή χωρίς λόγο»

Πλουτής Α.: «Παίξαμε Δευτέρα και παίζουμε Παρασκευή χωρίς λόγο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ, μίλησε σήμερα στον Σούπερ Σπορ FM και ανάμεσα σε άλλα, εξέφρασε το παράπονο γιατί ορίστηκε παιχνίδι Δευτέρα (Νέα Σαλαμίνα) με Παρασκευή (Ακρίτας).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα: «Κερδίσαμε ακόμη ένα παιχνίδι και θεωρούμε ότι ήταν πολύ σημαντική επιτυχία για μας. Κερδίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Νέα Σαλαμίνα. Σίγουρα είχε πάρα πολλές δυσκολίες το παιχνίδι. Στο τέλος τα καταφέραμε με το πάρα πολύ όμορφο γκολ του Σάντος και είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από αυτή την επιτυχία. Είναι ένας παίκτης που πατά συχνά στην αντίπαλη περιοχή και βρίσκει ευκαιρίες για να σκοράρει. Ήταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν τις λεπτομέρειες. Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, βελτιωθήκαμε πάρα πολύ στο 2ο ημίχρονο. Ευτυχώς πέτυχε το γκολ ο Σάντος στα τελευταία λεπτά. Είχαμε και λίγη τύχη που δεν την είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια».

Αν νοιώθει δικαιωμένος ο πρόεδρος (σ.σ.: Ανδρέας Σοφοκλέους) με την απόφαση του για αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας: «Αυτό είναι ξεκάθαρο και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι χρειαζόταν μια αλλαγή τη δεδομένη στιγμή. Έγινε η αλλαγή και η ομάδα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Δεν παύουν όμως να έχουν γίνει υπερβολές στην κριτική και στις κακές στιγμές της ομάδας αλλά και στις καλές τώρα. Αυτό που μετρά για μας τη δεδομένη στιγμή είναι τα αποτελέσματα. Στο ποδόσφαιρο μετρά μόνο η ουσία.».

Για το παιχνίδι με τον Ακρίτα: «Έχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με τον Ακρίτα εκτός έδρας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, είτε παίζεις με τον τελευταίο είτε με τον πρώτο. Είμαστε η ομάδα που θα έχει τον περισσότερο κόσμο στο γήπεδο αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε Δευτέρα και παίζουμε Παρασκευή χωρίς λόγο. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Θα το παλέψουμε και αυτό. Έχουμε πλέον αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε στην ομάδα μας. Έχουμε βάλει κάποιους στόχους από την αρχή της χρονιάς, ποτέ δεν τους αλλάξαμε και θα κριθούμε στο τέλος της χρονιάς».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Μιραλάς θα είναι στην αποστολή, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Ο Φιλίποβιτς σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμό. Ο Σις μπήκε πλέον σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Επειδή υπάρχει 27-18 παίκτες, θα πρέπει να μείνουν έξω 3-4 παίκτες. Ένα μικροπρόβλημα είχε ο Κάσα και θα τον δούμε στις επόμενες προπονήσεις».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Δεν ξέρω πότε θα παίξουμε, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το πότε θα οριστεί. Θα δούμε και σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε και το πότε θα μπούμε στο νέο γήπεδο».

Για το πως θα διευθετηθεί το θέμα με τα εισιτήρια: «Αν είναι στο Τσίρειο το παιχνίδι, η κάθε ομάδα θα πάρει τη δική της κερκίδα».

Για τους φιλοξενούμενους που είχε ο Ανδρέας Σοφοκλέους στο Τσίρειο: «Ο κ. Σοφοκλέους έχει φιλοξενούμενους από την Ουκρανία σε κάθε παιχνίδι. Στο γήπεδο ήταν ο πρόεδρος της Ντιναμό Κιέβου με τον οποίο ο κ. Σοφοκλέους είναι συνεργάτες και πολύ καλοί φίλοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ