aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠίστη για το 8ο συνεχόμενο τρίποντο!

Πίστη για το 8ο συνεχόμενο τρίποντο!

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει αύριο στις 20:50 την μαχητική ομάδα του Εθνικού Λατσιών με στόχο την όγδοη σερί της νίκη σε ισάριθμους αγώνες για να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά τον θρίαμβο επί του ΑΠΟΕΛ με 8-4 στο Λευκόθεο, οι φουτσαλιστές του Πάμπου Χαραλάμπους έχουν την πίστη και την αυτοπεποίθηση ότι θα κερδίσουν και το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι φέτος διατηρώντας το απόλυτο των νικών και εντός και εκτός έδρας. Ο αντίπαλος δεν χωράει κανένα ίχνος υποτίμησης, αφού στην προκριματική φάση του Κυπέλλου η πρόκριση δεν προήλθε και τόσο εύκολα (5-2 σε ένα ματς που… έσπασαν τα δοκάρια).

Σίγουρη απουσία για αύριο, ο βασικός τερματοφύλακας Χρίστος Κωνσταντίνου ο οποίος μπήκε στο χειρουργείο το Σαββατοκύριακο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο τυφλό του και αμφίβολος ο Φάμπιο Αγκιάρ λόγω του πρόσφατου τραυματισμού που είχε πριν από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Το παιχνίδι θα μεταδίδεται διαδικτυακά εν μέσω livestreaming από τον AlfaSports Tv. «Στηρίζουμε τους λέοντες μας και από κοντά, δηλώνοντας βροντερό παρών στο ”Σπύρος Κυπριανού” άλλωστε αξίζουν το χειροκρότημα μετά το μεγάλο και ιστορικό διπλό στην Λευκωσία», αναφέρεται καταληκτικά σε ανακοίνωση.

Δείτε πιο κάτω το διαφημιστικό τρέιλερ του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ