aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Πισωγύρισμα» οι εξελίξεις με τους Μπενγκί και Σόουζα

«Πισωγύρισμα» οι εξελίξεις με τους Μπενγκί και Σόουζα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ σκέφτονται το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τη Δόξα, το ερχόμενο Σάββατο, αλλά ο Πάμπος Χριστοδούλου, πέραν του αγωνιστικού έχει κι άλλα θέματα στο μυαλό του. Ο Πέδρο Μπενγκί, ο οποίος άρεσε και πόνταραν πολλά πάνω του, έκαναν μάλιστα πολλή υπομονή περιμένοντάς  τον, δεν έχει εξασφαλίσει την ελευθέρα του από την Μπενφίκα Λουάντα. Σε μια περίοδο ευφορίας στην ομάδα, τίθενται ερωτηματικά για τους χειρισμούς που έγιναν. Πιστεύεται ότι η ΑΕΛ, όπως την θέλει ο προπονητής και ο κόσμος της  δεν μπορεί να στηριχθεί, ούτε στον Ουέλινγκτον ούτε στον Αγκουινάλδο.

Ο Γεωργιάδης, που αποκτήθηκε, αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης, το ίδιο και o Nαζόν, που ήταν υποψήφιος για να αποκτηθεί. Αν τελικά δεν διευθετηθεί το θέμα με τον Μπενγκί (ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ανέλαβε να ξεκαθαρίσει την θέση του με την προηγούμενη ομάδα του), τότε υποχρεωτικά η ΑΕΛ θα πρέπει να κινηθεί για άμεση απόκτηση επιθετικού. O τεχνικός της ΑΕΛ, ελπίζει πως αυτοί που έκαναν τις κινήσεις, για να αποκτηθεί ο Μπενγκί θα κινήσουν «γη και ουρανό» για να μην χαθεί ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θέλει να μείνει στη λεμεσιανή ομάδα.

Ένα άλλο θέμα, έχει να κάνει με τον Λούκας Σόουζα. Θα δηλωνόταν στον κατάλογο των ξένων,  αλλά απέκτησε κοινοτικό διαβατήριο και ο μάνατζερ του, ισχυρίζεται πως δεν «στέκει» η διετής συμφωνία που έχει κάνει με την ΑΕΛ και απαιτεί συνεργασία, μόνο για την τρέχουσα σεζόν. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελούσε την ατραξιόν της προετοιμασίας και πάνω του πόνταρε ο πολλά ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων.

Το μπέρδεμα, όμως, που προέκυψε, δεν ξεκαθαρίζει, κατά πόσο θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΛ σε επίσημο παιχνίδι. Με τον Μπενγκί και τον Σόουζα, πιστεύεται ότι όλα θα ήταν καλύτερα για την ομάδα των γαλαζοκιτρίνων και ο Πάμπος Χριστοδούλου, που έκανε πολλά τους τελευταίους μήνες για να φτιάξει ένα καλό σύνολο, βλέπει να χάνονται δύο πολύτιμα εργαλεία του.

Βέβαια, όλα είναι ανοικτά και δεν αποκλείεται οι δύο ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν στην ΑΕΛ, ωστόσο σε μια τέτοια περίοδο, υποστηρίζεται δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιου είδους εκκρεμότητες, που να δημιουργούν μουρμουρητά. Αγωνιστικά, όπως φάνηκε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, η ομάδα της Λεμεσού έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οι γραμμές είναι πλήρεις και μόνο στην κορυφή της επίθεσης παρατηρείται μια αδυναμία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ