aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠήραν ότι (δεν) ήθελαν (pics & video)

Πήραν ότι (δεν) ήθελαν (pics & video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Σε ένα αγωνιστικό χώρο που έκανε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τρομερά δύσκολη (λόγω πρωινής βροχόπτωσης) Εθνικός και ΑΕΛ έμειναν στην ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν 2-0 πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας κάνοντας το 2-2.

Τίποτα δεν… έβγαινε για την ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο η οποία δέχτηκε δύο γκολ στο 18’ και 32’ από τους Ζελάγια και Κατσιαράβα αντίστοιχα. Ο Αργεντινός με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Γεωργιανός διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του με όμορφη κεφαλιά.

Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν να ανεβούν… βουνό και κατάφεραν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (45’) να κερδίσουν πέναλτι (σωστή απόφαση, ο Στόιτσεφ ανέτρεψε τον Γουέλινκτον), με τον Μπουένο να ευστοχεί και να μειώνει σε 2-1.

Βελτιωμένη η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 51’ κατάφερε να δημιουργήσει απίστευτη ευκαιρία με τον Γουέλινκτον ο οποίος από κοντινή απόσταση δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Εθνικός στεκόταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο αλλά η ΑΕΛ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Για να ακριβολογούμε, ο Σόουζα στο 87’ με ένα εντυπωσιακό σουτ από την μικρή περιοχή έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 90’ οι του Εθνικού διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηβασίλη από τον Ρομό, ο διαιτητής όμως λανθασμένα δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Τα δεδομένα δεν άλλαξαν και η ΑΕΛ ισοβαθμεί πλέον με τον ΑΠΟΕΛ στην δεύτερη θέση με 37 βαθμούς, -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Εθνικός Άχνας (Βάλντας Ιβανάουσκας): Μποκατίνοφ, Φιλίποφ, Γκρικαλάβα (52′ Ντόβνιακ), Στόιτσεφ, Σικάρσκι, Αράμπαλ, Ενέσκου, Κυπριανού (94′ Μουλαζίμης), Χατζηβασίλης, Ζελάγια, Κατσιαράβα (89′ Παπαγεωργίου).

ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ρόμο, Αϊρόσα, Ζούνιορ, Σιέλης, Φορτούνα (85′ Μαύρου), Σοάρες, Σόουζα, Μπουένο (70′ Νικολάου), Γεωργιάδης, Σαβανέ (72′ Ηλία), Γουέλινκτον.

Σκόρερ: 18′ Ζελάγια, 32′ Κατσιαράβα / 45′ Μπουένο, 87′ Σόουζα

Κίτρινες: Στόιτσεφ (4), Ενέσκου (4) / Νικολάου, Αϊρόσα

Αποβολές:

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ

Α’ Βοηθός: Μαρίνου Μιχάλης

Β’ Βοηθός: Σάββα Γεώργιος

4ος: Νεοφύτου Νεόφυτος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Πιο κάτω τo live του αγωνα…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ