aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠίεχ: Το «όχι» του Πάμπου και η Ομόνοια

Πίεχ: Το «όχι» του Πάμπου και η Ομόνοια

Ο Αρκάδιους Πίεχ παραχώρησε μία μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Απόλλων Λεμεσός» για τον μήνα Μάρτιο, το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Ο Πολωνός επιθετικός μιλάει για πολλά και διάφορα, όμως προκαλούν εντύπωση οι αναφορές τους για την πρώην ομάδα του, την ΑΕΛ και το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για την απόκτηση του.

Ποιος ο λόγος αποχώρησης σου: «Το συμβόλαιό μου με την ΑΕΛ είχε τελειώσει κι έπρεπε να επιστρέψω στη Λέγκια που είχε τα δικαιώματά μου για ακόμα 1.5 χρόνο».

Σου είχαν πει πως ήθελαν να παραμείνεις: «Υπήρχε ένα πρόβλημα μέσα στην ομάδα και δεν μπορούσαν να με κρατήσουν. Είχαν δυσκολίες στην υλοποίηση μεταγραφών και δεν είχαν το χρόνο και το περιθώριο να με κρατήσουν».

Αν ο Πάμπος Χριστοδούλου επιθυμούσε την παραμονή σου: «Δεν νομίζω ότι είχε δείξει πως επιθυμούσε την παραμονή μου. Πιστεύω ότι ο Κύπριος προπονητής με άφησε να φύγω, αφού δεν έκανε κάποια προσπάθεια για να με κρατήσει».

Υπήρξε κάποιο έξτρα κίνητρο για εσένα έτσι ώστε να πάρετε τη νίκη απέναντι στους γαλαζοκίτρινους; «Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να είμαι καλός και να δίνω το 100%. Επειδή, ωστόσο, μέχρι τότε δεν είχα πάρα πολύ χρόνο συμμετοχής, έδωσα ακόμα περισσότερα σε αυτό το ντέρμπι».

Την περσινή σεζόν, όταν ήσουν στην ΑΕΛ, είχες σκοράρει σε οκτώ σερί παιχνίδια. Θέλεις να πετύχεις κάτι ανάλογο και τη φετινή σεζόν; «Δεν είναι τόσο εύκολο. Πέρυσι αγωνιζόμουν συνεχώς και φουλ στους αγώνες.. Φέτος δεν αγωνίζομαι τόσο πολύ και μόνο μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια θα έχω περισσότερη δύναμη και κίνητρα για να πετύχω κάτι ανάλογο. Πλέον, και μετά τη βράβευσή μου ως MVP στο ντέρμπι με την ΑΕΛ νιώθω πιο δυνατός έτσι ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου όπως εκπληρώσει τους στόχους της».

Προτού επιλέξεις να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Απόλλωνα είχες δεχθεί κι άλλες προτάσεις; Στον Πολωνικό Τύπο είχε γραφτεί πως μεταξύ άλλων και η Ομόνοια είχε επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή σου: «Δεν είχα δεχθεί κάποιες επίσημες προτάσεις. Ενδιαφέρον υπήρχε, αλλά όχι πρόταση. Όσον αφορά στην Ομόνοια, αν έμενε ο προηγούμενος προπονητής (σ.σ.: Βλάνταν Μιλόγεβιτς), τότε ίσως να προχωρούσαν και σε επίσημη πρόταση, γιατί γνώριζα για το ενδιαφέρον που υπήρχε. Από τη στιγμή, όμως, που άλλαξαν προπονητή, δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ