aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠίεχ για τα ντέρμπι με ΑΕΛ και Ομόνοια

Πίεχ για τα ντέρμπι με ΑΕΛ και Ομόνοια

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy μίλησε ο Πολωνός επιθετικός της ομάδας και μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, Αρκάντιους Πίεχ, με αφορμή την παραλαβή του επάθλου MVP Stoiximan.gr.

«Σίγουρα είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να αναγνωρίζονται και να ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες που καταβάλλεις τόσο στις προπονήσεις όσο και στα επίσημα παιχνίδια. Όμως αυτό το έπαθλο θα ήθελα να το αφιερώσω στους συμποδοσφαιριστές μου, στην τεχνική ηγεσία και στον κόσμο της ομάδας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα»…ανέφερε αρχικά ο βραχύσωμος επιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στα ντέρμπι με ΑΕΛ και Ομόνοια αντίστοιχα:

«Το παιχνίδι με την ΑΕΛ ανήκει στην ιστορία. Έπρεπε να κερδίσουμε για να παραμείνουμε εντός στόχων και κερδίσαμε. Πλέον ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια στη Λευκωσία. Η ομάδα έχει ηρεμία και αυτοπεποίθηση κι αυτό θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα καταβάλουμε για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Δεν παύει όμως να είναι ένα κλασσικό ντέρμπι στο 50-50».

Τέλος ο Πολωνός επιθετικός αναφέρθηκε και στην xορηγό εταιρεία Stoiximan.gr

«Πρόκειται για ένα όμορφο θεσμό ο οποίος δίνει επιπλέον κίνητρα σε εμάς τους ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Συγχαίρω την Stoiximan.gr για μια ακόμη φορά κι ελπίζω, μέσα από αυτή την διαδικασία να βοηθηθούν αρκετοί συνάνθρωποι μας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ