aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠετράκης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, κάναμε δώρα, ζητώ συγνώμη»

Πετράκης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, κάναμε δώρα, ζητώ συγνώμη»

Την ευθύνη για την ήττα του Απόλλωνα με 2-1 από την ΑΕΛ και την κακή εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι της Λεμεσού ανέλαβε μετά το τέλος του αγώνα ο Ελλαδίτης προπονητής των γαλάζιων, Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ήταν μια πολύ κακή βραδιά για μας και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Ξέρουμε τι σημαίνει το παιχνίδι για την πόλη και τον κόσμο μας. Θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους όλων και πρώτα από εμένα. Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα, κάναμε πολλά λάθη δυσανάλογα με την ποιότητα μας. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Θέλω να πω ότι την πίστη μου για την ομάδα δεν τη χάνω ποτέ. Έχουμε μπροστά μας 11 παιχνίδια, στο τέλος βγαίνει το τελικό αποτέλεσμα και θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Για την επιθετική αδυναμία της ομάδας του, είπε: «Το πρώτο ημίχρονο κάναμε 1-2 καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεν δημιουργήσαμε, σε αυτό έπαιξε ρόλο ότι ο αντίπαλος προηγήθηκε και δεν μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ρήγματα. Η ΑΕΛ ήταν πιο επιθετική και δυνατή από εμάς. Το μεταφέραμε με λάθος τρόπο το ότι θέλαμε να γίνουμε δυνατοί. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, κάναμε πολλά άσχημα φάουλ, με αποτέλεσμα να γίνονται καθυστερήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ