aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠεριμένοντας τον Μάριο Ηλία για να κλείσει το deal

Περιμένοντας τον Μάριο Ηλία για να κλείσει το deal

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε στάση αναμονής όσον αφορά την περίπτωση του Μάριου Ηλία βρίσκεται ο Εθνικός Άχνας. Η περίπτωση του Κύπριου επιθετικού έχει εδώ και 15 μέρες που απασχολεί, αλλά δεν έχει καταφέρει να μείνει ελεύθερος παρά τις προσπάθειές του.

Το γεγονός ότι έχει κλειστό συμβόλαιο με την ΑΕΛ με πολύ καλές απολαβές, είναι κάτι που σίγουρα βάζει εμπόδια μιας και δεν θα φύγει αν δεν αποζημιωθεί. Απ’ εκεί και πέρα ο Εθνικός δεν μπορεί να περιμένει πολύ ακόμη τον Ηλία. Θέλει, αν είναι δυνατό, ακόμη και σήμερα να γνωρίζει τι θα γίνει και αν θα μείνει ελεύθερος. Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό μέρος και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές μόλις πάρει την ελευθέρα του.

Στο Δασάκι όμως βιάζονται μιας και επιδιώκουν η ομάδα να είναι συμπληρωμένη όταν στις 22 του μήνα θα ταξιδέψει για τη Νάουσα και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Και αυτό γιατί η απόκτηση του Ηλία, αν ολοκληρωθεί, εκτός απροόπτου θα είναι και η τελευταία. Εκτός αν στην προετοιμασία Εγκωμίτης και Δημοσθένους κρίνουν ότι χρειάζεται να γίνει μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ