aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠερίγελος ο προπονητής των Λαΐφη και Σα

Περίγελος ο προπονητής των Λαΐφη και Σα

H Σταντάρ Λιέγης έκανε σπουδαία εμφάνιση στις Βρυξέλλες και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του βελγικού κυπέλλου, νικώντας 1-0 την Άντερλεχτ, αλλά σπουδαία… παράσταση έδωσε και ο προπονητής στον αγωνιστικό χώρο του «Constant Vanden Stock».

Ο Σα Πίντο στο 75ο λεπτό βρέθηκε στο χορτάρι και έκανε τον τραυματία στο δεξί πόδι από ένα κουτάκι μπύρας (πλαστικό ποτήρι με μπύρα), το οποίο όμως δεν τον βρήκε ποτέ, απλά τον λέρωσε η μπύρα.

“Δεν ξέρω τι με ακούμπησε, δέχτηκα ένα βαρύ αντικείμενο στο πόδι, ένιωσα κάτι υγρό, έπεσα για να δω τι είναι είναι και είδα την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το παντελόνι μου”, τόνισε ο άλλοτε τεχνικός του Ατρόμητου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά το ματς (“Είστε ήρεμος τώρα;”).

Ο δημοσιογράφος, Stéphane Pauwels, ρώτησε εν συνεχεία τον Πορτογάλο αν ήθελε να κάνει καθυστερήσεις. “Δεν έκανα τίποτα για να κερδίσουμε χρόνο, ήρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα. Το ματς είχε ένταση, δεν απείλησα κανέναν, ούτε τον διαιτητή”.

“Δεν σας αρέσει η μπύρα;”, ήταν η τελευταία ερώτηση του δημοσιογράφου και ο Σα Πίντο απάντησε: “Πίνω φυσιολογικά. Δεν δέχομαι την προσπάθεια να γυρίσετε την υπόθεση εναντίον μου, ένιωσα κάτι στο πόδι μου, δεν θα πω ψέματα και μετά είδα τι είναι και είπα ΟΚ. Δεν είναι κάτι φυσιολογικό και εκνευρίστηκα αρκετά”.

Ο Σα Πίντο έχει δεχτεί έντονη κριτική στο Βέλγιο, πολλοί δημοσιογράφοι και φίλαθλοι τον χαρακτηρίζουν από “γελοίο”μέχρι “τσίρκο”.

Δείτε στο παρακάτω video την παράσταση του Σα Πίντο στο 2:22…

photo: 7sur7.be

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ