aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠερήφανος ο Κέρκεζ, στεναχωρημένος για το βαρύ σκορ ο Πουρσαϊτίδης

Περήφανος ο Κέρκεζ, στεναχωρημένος για το βαρύ σκορ ο Πουρσαϊτίδης

Χαρούμενος για την ανατροπή και την επιβλητική νίκη της ομάδας του αλλά και περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Κέρκεζ. Τόνισε πως, η προσοχή πλέον είναι στον τελικό Κυπέλλου.

«Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Είμαι χαρούμενος για την ανατροπή αλλά θα συμφωνήσω με τον Σάββα πως είναι βαρύ το σκορ, γιατί η Νέα Σαλαμίνα ήταν αρκετά καλή», είπε και συνέχισε: «Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου και ευχαριστώ όσους ήλθαν στο γήπεδο. Τώρα η προσοχή μας είναι στον τελικό. Συγχαρητήρια και στον συνάδελφο για την δουλειά που κάνει στη Νέα Σαλαμίνα. Του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερη».

Ο Σάββας Πουρσάιτίδης, χαρακτήρισε βαρύ το σκορ για την ομάδα του και έκανε λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης. «Κέρδισε δίκαια η ΑΕΛ, όμως είμαστε στεναχωρημένοι γιατί είναι βαρύ το σκορ. Μέσα σε πέντε λεπτά δεχθήκαμε τρία γκολ. Όταν παίζεις με ποιοτικές ομάδες, που έχουν στόχους, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος», σχολίασε. Και κατέληξε: «Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και θέλουμε να κλείσουμε  με νίκη τη σεζόν. Συγχαρητήρια στον Ντούσαν και την ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ