aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠέρασε και από το Αυγόρου η BetOnAlfa ΑΕΛ (pics)

Πέρασε και από το Αυγόρου η BetOnAlfa ΑΕΛ (pics)

Η BetOnAlfa ΑΕΛ  συνεχίζει την ξέφρενή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου δεν έκανε στάση ούτε στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου και υπέταξε το τοπικό ΘΟΙ με 0-3 σετ. Οι «μαυρόασπρες» πάλεψαν μόνο το τρίτο σετ που έχασαν με 22-25.

Aποφασισμένη να «καθαρίσει» εύκολα μπήκε η BetOnAlfa ΑΕΛ  στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου και κέρδισε το πρώτο σετ με 10-25 γράφοντας το 0-1 σετ. Στο δεύτερο σετ οι «γαλαζοκίτρινες» ήταν ανώτερες και κέρδισαν με 16-25 αυξάνοντας σε 0-2 το προβάδισμά τους. Στο τρίτο σετ το ΘΟΙ Αυγόρου έπαιξε πολύ ωραίο βόλει, πίεσε την BetOnAlfa ΑΕΛ  αλλά οι Λεμεσιανές έχοντας περισσότερες λύσεις κέρδισαν με 22-25 κερδίζοντας «καθαρά» με 0-3 τον αγώνα.

ΘΟΙ ΑΥΓ.(Λ.Νοβάκοφ): Χαραλάμπους, Χρυσάνθου, Όθωνος, Τζανουδάκη, Μιχαήλ, Χρίστου – Λίμπερο: Κούτα.Αλλαγές: Κάρυου

BetOnAlfa ΑΕΛ(Στ. Φραγκέσκου):Κωνσταντίνου, Τριβούνοβιτς, Κωνσταντινίδου, Μάγκνιτς, Ριαλά – Λίμπερο: Αγγελοπούλου. Αλλαγές: Ταλιαδώρου.

Με άνεση η Ανόρθωσις

Αθλ. Κέντρο Ανόρθωσις(ΑΤΙ): ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – Ε.Ν.ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 3-0 Σετ: 25-17, 25-11, 25-13
Με σχετική άνεση πέρασε το εμπόδιο της νεανικής ομάδας της Ε.Ν.Αγ. Αθανασίου η Ανόρθωσις. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής κέρδισε στο Αθλητικό της Κέντρο (ΑΤΙ) την ομάδα της Λεμεσού με 3-0 και πέτυχε την τρίτη σερί νίκη. Η Λεμεσιανή ομάδα πάλεψε όσο μπορούσε.

Ωραίος αγώνας έγινε στο πρώτο σετ με την Ε.Ν.Αγ. Αθανασίου να προσπαθεί πολύ απέναντι στη φορμαρισμένη αντίπαλό της. Τελικά, η Ανόρθωσις πήρε τους κρίσιμους πόντους και κέρδισε το πρώτο σετ με 25-17 κάνοντας το 1-0. Στα άλλα δυο σετ η ομάδα του Μπόσκοβιτς ήταν καταφανώς ανώτερη και κέρδισε εύκολα με 25-11 και 25-13.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Α. Μπόσκοβιτς): Bασιλείου, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Ε. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς, Σταυρινίδου. – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Κωνσταντίνου, Οικονομίδου, Κ. Γιασουμή, Κόρντουν.

Ε.Ν.ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Σ. Σταυρινίδου):
Κατσουνωτού, Χατζηαντώνη, Λεβέντη, Κχαταρασβίλι, Πασιαλή, Νιόκκα. – Λίμπερο:
Kαρακώστα. – Αλλαγές: Φωτίου , Ιωάννου.

Εκανε σεφτέ η Ολυμπιάδα στη Δερύνεια
Γηπ. Δερύνειας: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 0-3 ΣΕΤ: 17-25, 13-25, 13-25
Σπουδαίας βαθμολογικής, αλλά και ψυχολογικής νίκη πέτυχε μέσα στη Δερύνεια η Ολυμπιάδα Ν. που κέρδισε την Αναγέννηση με 0-3 σετ. Οι παίκτριες του Χρ. Πούλλακκου ήταν πολύ καλύτερες και κέρδισαν δίκαια πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη.

Η προσφυγική ομάδα ήταν πολύ καλύτερη στο γήπεδο κερδίζοντας τα τρία σετ με 17-25, 13-25 και 13-25. Οι «πράσινες με τον ανατέλλοντα ήλιο» υστέρησαν και θα προσπαθήσουν πλέον να κερδίσουν άλλα παιχνίδια για να πετύχουν τους στόχους τους.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.(Δ.Στέκας): Αντωνίου, Οικονόμου, Φέντορτσιουκ, Ειρ. Λουκά, Μ. Λουκά, Δημητρίου – Αλλαγές: Παπαλεοντίου, Χατζηθωμά.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(Xρ.Πούλλακκος): Χαραλάμπους, Εφ. Πέτρου, Τζιαπούρα, Νίστρομ, Ιωάννου, Χατζηχαραλάμπους. – Λίμπερο 1: Ψιλογένη, Λίμπερο 2:Χρ.  Μαραγκού – Aλλαγές: Eλ. Μαραγκού, Ελ. Πέτρου, Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ