aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠέντε συν δύο δικαιωμένοι γαλαζοκίτρινοι

Πέντε συν δύο δικαιωμένοι γαλαζοκίτρινοι

Η κλήση του Χρίστου Γουίλερ στην Εθνική, ήταν η επιβράβευση της καλής του παρουσίας στο πρωτάθλημα. Βέβαια πιο νωρίς, η ΑΕΛ φρόντισε να τον καλέσει και να του ανανεώσει το συμβόλαιο ώς το 2021. Δικαίωση, είναι και η επιστροφή του Ντόσα Ζούνιορ στην Εθνική. Πέρασε από μεγάλη φουρτούνα, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και μουρμουρητά, αλλά βρήκε τον παλιό, καλό εαυτό του.

Σταθερή αξία ο Ανδρέας Αβραάμ, διατηρήθηκε στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή Ραν Μπεν Σιμόν, ενώ αν και δεν είχε πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την ΑΕΛ, ο Νέστορας Μυτίδης βρέθηκε στην Εθνική, όπως και ο Ανδρέας Μακρής.

Οι πέντε που κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είναι απόδειξη πως η ομάδα της Λεμεσού διαθέτει καλής ποιότητας ποδοσφαιριστές. Επίσης, είναι με την Εθνική Νέων οι Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης και Γιάννης Γερολέμου, οι οποίοι υπολογίζονται από τον Ντούσαν Κέρκεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ