aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠεντάρα της ΑΕΛ, πάτησε «γκάζι» στο 73’

Πεντάρα της ΑΕΛ, πάτησε «γκάζι» στο 73’

«Ξεμούδιασμα» με πεντάρα για την ΑΕΛ η οποία επικράτησε με 5-0 της Καρμιώτισσας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στα Πολεμίδια.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες με λιγοστά λεπτά στα πόδια μέχρι στιγμής, πάτησε «γκάζι» στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης διάστημα στο οποία επιτεύχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα της αναμέτρησης. Ο Ντόσα Τζούνιορ με κεφαλιά στο 40’ άνοιξε το σκορ.

Στο 73ο Χάρης Καψός έκανε το 2-0, ενώ στη συνέχεια πήρε την «σκυτάλη» ο Χουράδο. Ο φορ της ΑΕΛ έδειξε ότι παραμένει ζεστός και στα φιλικά, αφού πέτυχε δύο γκολ (75’ και 82’), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με αυτογκόλ.

Η ΑΕΛ επικράτησε με 5-0 της Καρμιώτισσας σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στα Πολεμίδια. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού που ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο άνοιξαν το σκορ στο 40’ με κεφαλιά του Ντόσα Τζούνιορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με τις αλλαγές που έκαναν οι δυο προπονητές να παίζουν σημαντικό ρόλο. Ωστόσο στο τελευταίο 20λεπτο, η ΑΕΛ φόρτσαρε και πέτυχε τέσσερα γκολ μέσα σε 12 λεπτά. Στο 73’ ο Χάρης Καψός, στο 75’ και στο 82’ ο Χουράδο και στο 85’ με αυτογκόλ, διαμορφώθηκε το τελικό 5-0 υπέρ της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ.

Οι εντεκάδες:

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Ντάγκλας, Ροντρίγκεζ, Παναγίδης, Κυριάκου, Φλάβιο, Μάρκου, Ταξιάρχης, Αλκιβιάδης, Γενεθλίου, Νιόκκας

ΑΕΛ: Κεραυνός, Τζούνιορ, Ν. Τεξέϊρα, Παντελή, Δ. Αβραάμ, Ανδρέου, Φιντέλις, Σίλβα, Κυριάκου, Ρομάν, Μακρής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ