aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠελέ ο εκλεκτός του Κέρκεζ - Μόνο γεμάτες σεζόν στο βιογραφικό του

Πελέ ο εκλεκτός του Κέρκεζ – Μόνο γεμάτες σεζόν στο βιογραφικό του

Μια… ανάσα από τον αντικαταστάτη του Ντανίλο βρίσκεται η ΑΕΛ, η οποία κινήθηκε ταχύτατα ώστε να κλείσει το κενό που άφησε η φυγή του Βραζιλιάνου. Ο Ντούσαν Κέρκεζ σε χρόνο… dt εντόπισε τον αντί – Ντανίλο.

Και το όνομα αυτό… Μπράιαν Πελέ. Πρόκειται για 29χρονο Γάλλο με αρκετά αξιόλογο βιογραφικό σε ομάδες της Ligue 1 και Ligue 2 της χώρας του. Γεννημένος στις 25 Μαρτίου του 1992 ο Πελέ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Λοριάν. Το 2013 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και στην πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας συμπλήρωσε 14 συμμετοχές.

Αυτό ήταν! Έκτοτε μέτρησε μόνο γεμάτες σεζόν. Το 2014-15 με τις φανέλες της Λοριάν και της Μπρεστ αγωνίστηκε σε 30 ματς. Στην Μπρεστ έμεινε για άλλες δύο αγωνιστικές περιόδους όπου μέτρησε 15 και 34 συμμετοχές τις σεζόν 2015-16 και 2016-17 αντίστοιχα.

Τη διετία 2017-19 ντύθηκε στα… μπλέ για λογαριασμό της Τρουά, αγωνιζόμενος σε 35 ματς την πρώτη σεζόν και 34 τη δεύτερη. Από το 2019 μέχρι και σήμερα έβγαζε το «ψωμί» του με τη φανέλα της Γκινγκάμπ, με την οποία την αγωνιστική περίοδο 2019-20 έπαιξε σε 29 αγώνες, ενώ κατά τη λήξασα αγνωστική περίοδο σε 24.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που από την πρώτη του παρθενική επαγγελματική σεζόν, και έπειτα παίζει σε φουλ ρυθμούς, έχει γεμάτες χρονιές και αποτελεί βασικό στέλεχος των ομάδων του, κάτι που προφανώς έπαιξε τον δικό του ρόλο στην αξιολόγηση του Ντούσαν Κέρκεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ