aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαύλου: «Δεν θα ικανοποιηθούμε χωρίς πρωτάθλημα και κύπελλο»

Παύλου: «Δεν θα ικανοποιηθούμε χωρίς πρωτάθλημα και κύπελλο»

Η BetOnAlfa ΑΕΛ κερδίζει τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Η γαλαζοκίτρινη ομάδα με επτά νίκες σε επτά αγώνες ολοκλήρωσε πρώτη και αήττητη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ενώ βλέπει και τις ευρωπαϊκές μάχες με την ΒVK Bratislava Σλοβακίας. Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ  μίλησε η Σάντρα Παύλου αναλύοντας την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής.

Σάντρα, η ομάδα σου έκλεισε αήττητη τον πρώτο γύρο. Τι άλλαξε φέτος; «Άλλαξαν πολλά φέτος αφού λειτουργούμε σαν μια οικογένεια. Η ομάδα διαθέτει φοβερό υλικό με πάρα πολύ καλές ξένες και Κύπριες παίκτριες . Δημιουργήσαμε ιδανικές συνθήκες μεταξύ μας. Διαθέτουμε ένα νέο, πολύ καλό προπονητή, ενώ όλη η διοίκηση από τον πρόεδρο μέχρι τους εφόρους βρίσκονται δίπλα μας και εργαζόμαστε επαγγελματικά».

Περάσατε τόσο από την έδρα της Ανόρθωσης, όσο και από τη Λάρνακα και την Τεχνοοικία ΑΕΚ. Επίσης, κερδίσετε τον Sabbianco Απόλλων. Θεωρείς ότι άνοιξε  ο δρόμος για την επισφράγιση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια; «Σίγουρα οι νίκες που πετύχαμε τον Α Γύρο εκτός έδρας επί της Ανόρθωσης και της Τεχνοοοικία ΑΕΚ ήταν σημαντικές. Σαφέστατα, το ίδιο και η νίκη επί του Sabbianco Απόλλωνα. Ωστόσο, ακόμα δεν κάναμε τίποτα και προετοιμαζόμαστε μόνο για τον αγώνα με την Ανόρθωση την Τρίτη».

Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Πώς το κρίνεις μέχρι στιγμής; «Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν είναι «κούρσα για ένα άλογο» όπως τα τελευταία χρόνια. Μπορεί η BetOnAlfa ΑΕΛ να έχει αποκτήσει διαφορά έξι βαθμών, αλλά ο ανταγωνισμός από την Ανόρθωση, τον Sabbianco Απόλλωνα και την Τεχνοοικία ΑΕΚ που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση θα είναι πολύ έντονος».

Ποιοι στόχοι τέθηκαν στην έναρξη της χρονιάς από την ομάδα; «Εμείς θέλουμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο. Δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα λιγότερο».

Σάντρα, ενώπιόν σας βρίσκεται η πρόκληση της Ευρώπης απέναντι στην BVK Bratislava Σλοβακίας. Ο πρώτος αγώνας είναι στις 15 Νοεμβρίου στην έδρα σας. Τι γνωρίζετε για αυτή την ομάδα; Σίγουρα η Ευρώπη και η συμμετοχή μας στο  CEV Challenge Cup αποτελεί πρόκληση. Ωστόσο, την ομάδα της Σλοβακίας θα την δούμε και θα την μελετήσουμε όταν έρθει η ώρα. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε τον αγώνα με την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ