aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠάτησαν κυπριακό έδαφος, Σαβάν και Μπενγκί (pic)

Πάτησαν κυπριακό έδαφος, Σαβάν και Μπενγκί (pic)

Όπως ενημερώνει το γραφείο agent του Πασχάλη Παπαδόπουλου, οι Αλί Σαβάν και Πέδρο Μπενγκί βρίσκονται πλέον στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΛ.

«Η Οδύσσεια έλαβε τέλος! Οι δυο νέοι άσσοι της ΑΕΛ Λεμεσού, Σαβάν και Μπενγκί έφτασαν με πτήση από Καμερούν, μέσω Ναϊρόμπι και Ντουμπάι». Τεράστια η ταλαιπωρία για εξασφάλιση βίζας, αφού έπρεπε να ταξιδέψουν στο Καμερούν όπου βρίσκεται το κυπριακό προξενείο, όπου χάρη σε ενέργειες του αντιπροέδρου της ΑΕΛ, κατάφεραν τελικά να πάρουν τη βίζα εισόδου για Κύπρο», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση και προστίθεται:

«Από τη Λάρνακα, θα κατευθυνθούν στη Λεμεσό, όπου πια αναγκαστικά θα μπουν σε ιδιαίτερο πρόγραμμα περιμένοντας την επιστροφή της ομάδας από τη Βουλγαρία».

pedro_savaneΑκολούθως το γραφείο agent του Παπαδόπουλου αναφέρεται με αποθεωτικά σχόλια για τους τον Ιβοριανό χφ και τον Αγκολέζο φορ:

«Ο Ιβοριανός αμυντικός χαφ Αλί Σαβάν, εντυπωσιάζει με το αρχοντικό και ουσιαστικό παιχνίδι, αποτελώντας το… χέρι του προπονητή του στο γήπεδο, αφού έχει τις ηγετικές ικανότητες του μοντέρνου χαφ. Ο προπονητής της ΑΕΛ, που γράφει χιλιάδες χιλιόμετρα για να παρακολουθήσει παίκτες, εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που εδώ και ένα χρόνο έψαχνε τρόπο να τον αποκτήσει. O 25χρονος Πέδρο Μπενγκί, είναι ο φορ περιοχής που λογικά θα κάνει να… αναστενάζουν πολλές άμυνες στο φετινό πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ