aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαθαίνεις… ταχυπαλμία με τη νέα παίκτρια της ΑΕΛ! (pics)

Παθαίνεις… ταχυπαλμία με τη νέα παίκτρια της ΑΕΛ! (pics)

Μία κουκλάρα καλαθοσφαιρίστρια ενέταξε στο δυναμικό της η C2S ΑΕΛ, ώστε να αντικατασταθεί η Μπιγιάνα Παβίτσεβιτς η οποία αποτελεί εδώ και λίγο καιρό παρελθόν. Πρόκειται για την 26χρονη Τάνια Ζιβάνοβιτς, η οποία αποτελεί την εκλεκτή της Κάλιας Παπαδοπούλου και αποτέλεσε ό,τι καλύτερο μπορούσε να βρεθεί αυτή τη στιγμή στο μεταγραφικό παζάρι, με τα προσόντα της Σέρβας παίκτριας.

Γεννημένη στο Κράλιεβο στις 6 Αυγούστου του 1990, η δυναμική παίκτρια έκανε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα στην ομάδα του τόπου της, όπου έπαιξε στη γυναικεία ομάδα από τα 15 μέχρι τα 19 της και στη συνέχεια μετακόμισε στην Κοβίν, για να ακολουθήσουν οι νέες… προκλήσεις σε Βόζντοβατς, Βέρμπας Μεντέλα, και Σουμάντιγια Κραγκούγιεβατς, πριν επιστρέψει το 2015 στην Κράλιεβο. Ακολούθησε η ισπανική… περιπέτεια σε Γκρούπο EM Λεγανιές και ADBA Αβιλιές, πριν παίξει ξανά στην Κράλιεβοκαι πλέον είναι κάτοικος Λεμεσού.

Είναι διεθνής με τις εθνικές Κ16, Κ18 και Κ20 της Σερβίας, καθώς και με τη Μεσογειακή Ομάδα της χώρας της, μετρώντας αρκετές προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις. Σε δηλώσεις της σε σερβική ιστοσελίδα, η Τάνια ανέφερε πως «νιώθει η πιο ψηλή παίκτρια στην ομάδα της Λεμεσού, αφού οι Κύπριες παίκτριες είναι χαμηλότερες από 1.90μ.».

Τόνισε επίσης πως στοχεύει στο πρωτάθλημα, ότι λατρεύει τη Λεμεσό, είναι η πιο όμορφη πόλη της Κύπρου και πως η παραλία τροφοδοτεί τη ψυχή της. Επίσης, αναφερόμενης τα πολλά τατουάζ της είπε πως «είναι το μεγαλύτερο πάθος μου, ότι καθένα από αυτά έχει τη δική του πληροφορία και ότι θα κάνει κι άλλα».

Όπως εύκολα θα αντιληφθείτε, η Τάνια θα τραβάει σαν μαγνήτης τα αντρικά βλέματα πάνω της, αφού πρόκειται και για όμορφη παίκτρια που διαθέτει και κορμάρα!

Απολαύστε την Τάνια στην γκαλερί που ακολουθεί:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ