aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠΑΣΠ: Βραβεία σε Μέγερι και Μαρόσα

ΠΑΣΠ: Βραβεία σε Μέγερι και Μαρόσα

Οι Μπάλαζ Μέγερι και Αμαντέι Μαρόσα της ΑΕΛ παρέλαβαν βραβεία από τον ΠΑΣΠ για την απόδοσή τους στη 19η αγωνιστική, κατά την οποίαν η ομάδα τους νίκησε 2-1 τον Άρη.

Ο Μέγερι παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Save της 19ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2021/22! Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, δήλωσε παράλληλα:

«Πάντα είναι ωραία όταν κερδίζεις ένα βραβείο όμως το πιο σημαντικό πάντα είναι η ομάδα. Εκείνη την ημέρα καταφέραμε να κερδίσουμε κι έπαιξα κι εγώ ρόλο σε αυτή τη νίκη, κάτι μου με κάνει χαρούμενο.»

Πως βλέπεις τη φετινή σεζόν;
«Ήρθα στην ΑΕΛ και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος. Το πρωτάθλημα είναι δυνατό και ανταγωνιστικό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε για την εξάδα όμως πλέον αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να δώσουμε τα πάντα για το Κύπελλο.»

Πως νοιώθεις στην Κύπρο;
«Από το πρώτο λεπτό στην Κύπρο και την ομάδα ένοιωσα πολύ καλά, ευπρόσδεκτος από όλους και χαρούμενος που παίζω και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο.»

Ο Μαρόσα, από την πλευρά του, παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Unicars MVP by Volkswagen για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος δηλώνοντας:

«Νοιώθω πολύ όμορφα για αυτό το βραβείο. Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι κερδίσαμε σε αυτό το παιχνίδι και με κάνει διπλά χαρούμενο.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ