aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαραβίασαν την είσοδο και έριξαν βόμβες μολότοφ στο σύνδεσμο του Απόλλωνα

Παραβίασαν την είσοδο και έριξαν βόμβες μολότοφ στο σύνδεσμο του Απόλλωνα

Σε κινητοποίηση τέθηκε το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων του Απόλλωνα στην περιοχή Αγίου Αντωνίου και η οποία τέθηκε κακόβουλα. Αυξημένες είναι οι περιπολίες της Αστυνομίας στην πόλη μετά τα τελευταία επεισόδια, που φαίνεται να σχετίζονται με αντιπαλότητα μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για τη φωτιά λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα και σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, η φωτιά ξέσπασε όταν αριθμός ατόμων συγκεντρώθηκαν έξω από το οίκημα, ενώ αυτό ήταν κλειστό. Αφού έθεσαν φωτιά σε ξύλα που βρίσκονταν έξω από το οίκημα, οι δράστες παραβίασαν την είσοδο και έριξαν βόμβες μολότοφ.

Η φωτιά επεκτάθηκε σε όλο το εσωτερικό, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, ενώ κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το περιστατικό εκτιμάται πως δεν είναι άσχετο με τα όσα προηγήθηκαν, δηλαδή τα χθεσινά επεισόδια έξω από το Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ στον Εναέριο και τον προχθεσινό προπηλακισμό αθλητών του τμήματος Απόλλων Καλαθόσφαιρα σε Τροχοκάθισμα, εν ώρα προπόνησης στην κλειστή αίθουσα του σωματείου.

Λόγω των τελευταίων γεγονότων και ενόψει του αυριανού ντέρμπι στο Τσίρειο μεταξύ των δυο Λεμεσιανών ομάδων, η Αστυνομία λαμβάνει επιπρόσθετα μέτρα, με συνεχείς περιπολίες σε διάφορα σημεία της πόλης που σχετίζονται με τις δυο ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα, οι διοικήσεις του Απόλλωνα και της ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοινώσεις, καταδικάζοντας τα όσα καταγράφονται τα τελευταία 24ωρα στη Λεμεσό και καλούν όλους τους φιλάθλους να επιδείξουν αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση .

Διαβάστε επίσης: Φωτογραφίες: Στις φλόγες το οίκημα συνδέσμου φιλάθλων του Απόλλωνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ