aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαράπονο και διάλογος των προέδρων

Παράπονο και διάλογος των προέδρων

Παράπονα και διάλογο είχαμε στα αποδυτήρια από τους δύο προέδρους, τον Πρόδρομο Πετρίδη (ΑΠΟΕΛ) και τον Ανδρέα Σοφοκλέους (ΑΕΛ), για τις μικροεντάσεις που σημειώθηκαν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cytavision εξέφρασε τα παράπονά του για την κατάσταση που επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα .

«Ο κόσμος δικαιούται να χαίρεται, αλλά από εκεί και πέρα δεν πετύχαμε τίποτα περισσότερο από ένα σημαντικό βήμα… Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποστήριξη. Από αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η δύναμη και τα πλεονεκτήματα είναι στο γήπεδο και στις κερκίδες. Τα σημαντικότερα παιχνίδια είναι αυτά που έρχονται. Πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτά τα δυσάρεστα που έγιναν στο τέλος πρέπει να τα κοιτάξουν οι αρμόδιοι και να πράττουν ισόνομα. Δεν είδαμε τον ίδιο ζήλο με άλλες φορές», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ