aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαντελίδης: «Τι θα άλλαζα; Τον Τόρες στο ημίχρονο...»

Παντελίδης: «Τι θα άλλαζα; Τον Τόρες στο ημίχρονο…»

Συγχαρητήρια θέλησε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της ΑΕΛ Σάββας Παντελίδης, παρά το αποτέλεσμα, μετά την ήττα (1-0) κόντρα στον Απόλλωνα, για την πρώτη αναμέτρηση της Β’ φάσης του κυπέλλου. Όπως ανέφερε, οι γαλαζοκίτρινοι ήταν σε καλύτερη κατάσταση πριν την κόκκινη κάρτα.

Κληθείς να σχολιάσει γιατί δεν παίζει ο Μηνάς Αντωνίου, τόνισε ότι, θα πρέπει να γίνει καλύτερος για να παίξει, ενώ για το τι θα άλλαζε, είπε, ότι θα άλλαζε τον Τόρες στο ημίχρονο, ώστε να μην αποβληθεί.

Όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης:

Αρχικά είπε: «Ξέρω πότε δεν πρέπει να είμαι ευχαριστημένος. Σήμερα είναι μια μέρα που παρά το αποτέλεσμα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πραγματικά προσπάθησαν. Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ κακό και οι δυο ομάδες με δυο μόνο φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση και εκεί ήρθε η αποβολή. Το έβαλε ο αντίπαλος και κέρδισε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου ξανά και απλά θέλω να πω ότι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο».

Για τον Μηνά Αντωνίου και γιατί δεν παίζει; «Σε ποια θέση αγωνίζεται ο Μηνάς; Ο δεξιός μας μπακ είναι κακός; Πρέπει να γίνει καλύτερος για να παίξει».

Για τους Μπαλντέ και Μαρόσα; «Ο Μπαλντέ είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Ο Μαρόσα είχε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της βδομάδας και θεώρησα πως πρέπει να τον προφυλάξω».

Για τη δύσκολη βαθμολογική θέση της ομάδας: «Δεν κοιτάω τη βαθμολογία, κοιτάω σε κάθε ματς η ομάδα μου να είναι καλύτερη. Αν μπορέσουμε τη Δευτέρα να είμαστε ακόμα καλύτεροι, θεωρώ ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ σωστό».

Αν είναι ευχαριστημένος με όσα έδειξε η ΑΕΛ: «Με κάποια ναι, με κάποια όχι. Έχουμε ακόμη δρόμο και νομίζω και πολύ».

Τι θα αλλάζατε τώρα που τέλειωσε το παιχνίδι; «Θα άλλαζα τον Τόρες, για να μην αποβληθεί. Τους είπα στο ημίχρονο πως θέλω να είμαστε ήρεμοι. Ζήτησα απ’ όλους να μην χάσουν το μυαλό τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ