aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαντελίδης: «Ποτέ δεν τα βρήκα εύκολα - Χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα, θα το πάρουμε σύντομα!»

Παντελίδης: «Ποτέ δεν τα βρήκα εύκολα – Χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα, θα το πάρουμε σύντομα!»

Την άποψη ότι η ΑΕΛ θα βελτιωθεί γρήγορα εξέφρασε ο νέος τεχνικός της ομάδας Σάββας Παντελίδης, μετά την ήττα (0-1) από την Πάφος FC στο ντεμπούτο του.

Ανέφερε πως, όσα χρόνια είναι στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν τα βρήκε εύκολα, ενώ έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια τονίζοντας: «Χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα και θα το πάρουμε σύντομα».

Όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης:

Αρχικά είπε: «Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Ξεκινήσαμε πολύ νευρικοί, κάναμε αρκετά λάθη και ο αντίπαλος έβαλε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μέτρα αλλά δεν ήμασταν απειλητικοί. Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Κάποιες στιγμές υπερέβαλαν εαυτούς. Περιμένουμε τα παιδιά που λείπουν για να βελτιωθούμε κυρίως στο επιθετικό κομμάτι».

Για το πόσο εύκολο είναι να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας: «Όσα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν τα βρήκα εύκολα. Πάντα κρατάς τα θετικά και προχωράς. Θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε γρήγορα, περιμένοντας τις αρκετά σοβαρές απουσίες που είχαμε σήμερα να επιστρέψουν».

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα που διαπίστωσε: «Δεν πρόλαβα να το διαπιστώσω. Είμαι 48 ώρες στην ομάδα. Η ψυχοσύνθεση της ομάδας θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι. Χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα και θα το πάρουμε σύντομα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ