aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαντελίδης: «Γι’ αυτό τους πήραμε»

Παντελίδης: «Γι’ αυτό τους πήραμε»

Ευχαριστημένος με την παρουσία της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο και με τη νίκη στον αγώνα με τον Άρη (2-1), αλλά όχι για την εικόνα των γαλαζοκιτρίνων στην επανάληψη δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν το καλύτερο ημίχρονο που κάναμε μέχρι στιγμής από την ημέρα που ήρθα. Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Δώσαμε την μπάλα στον αντίπαλο για να τον κάνουμε να κάνει ένα παιχνίδι που δεν έχει συνηθίσει. Πετύχαμε δυο γκολ και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο. Δεν αρχίσαμε άσχημα το δεύτερο ημίχρονο, αλλά το τέρμα μας άγχωσε πολύ σε βαθμό που δεν μπορούσαμε να διώξουμε την μπάλα από την περιοχή μας. Δεν μας τιμά η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και θέλουμε να κτίσουμε σε αυτό».

Τα οφέλη της δεύτερης σερί νίκης: «Σίγουρα δίνει ψυχολογία. Όλες οι φάσεις του αντιπάλου ήταν από σέντρες ή μακρινές μπαλιές. Αυτό είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Το λάθος μας ήταν ότι δεν είχαμε καλές αποκρούσεις, ενώ όταν παίρναμε την μπάλα προσπαθούσαμε να γίνουμε ήρωες. Είναι λες και προσπαθούσαμε να γίνουμε ήρωες πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ. Πρέπει να είσαι πάρα πού καλός στο ψηλό παιχνίδι για να αντιμετωπίσεις τις ψηλές μπάλες».

Τι άλλαξε σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και μπήκε τόσο δυνατά η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο; «Αν ήξερα θα το διόρθωνα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Δουλεύουμε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι κάποια πράγματα βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι. Και τα δύο γκολ είναι πράγματα που έχουμε κάνει στην προπόνηση. Σήμερα βγήκαν, κάποιες φορές δεν βγαίνουν», πρόσθεσε.

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, πάντα λέω πως πάντα το πιο δύσκολο παιχνίδι είναι το επόμενο. Χαμηλά το κεφάλι και βλέπουμε τη συνέχεια».

Για τα γκολ των Μαρόσα και Μιλιντσεάνου: «Για αυτό τους πήραμε. Δουλεύουν και τα τέσσερα παιδιά που πήραμε. Μην εξαιρέσουμε τον Μέγερι που έκανε σήμερα μια εξαιρετική εμφάνιση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ