aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαντελίδης: «Έχω αποφασίσει ποιοι θα φύγουν»

Παντελίδης: «Έχω αποφασίσει ποιοι θα φύγουν»

Ο Σάββας Παντελίδης απάντησε θετικά όταν ρωτήθηκε εάν έχει αποφασίσει ποιοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-1 από την Ομόνοια.

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι στο ΓΣΠ: «Κάναμε την προσπάθειά μας, προφανώς δεν ήταν αρκετή για να πάρουμε αποτέλεσμα. Είχαμε αποφασίσει ότι από τη στιγμή που ο αντίπαλος είχε χάσει την προηγούμενη αγωνιστική η πίεση ήταν σε εκείνον και έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί στο ξεκίνημα και στο δεύτερο να ψάξουμε να πάρουμε κάτι. Δεν τα καταφέραμε. Δεν ήμασταν απειλητικοί. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έκαναν προσπάθεια τα παιδιά αλλά αυτό που μας έδειξε το παιχνίδι είναι ότι αυτό που μας λείπει επιθετικά πρέπει να το βρούμε είτε μέσω μεταγραφών είτε με δουλειά των παιδιών που είναι εδώ.

Κοιτάξτε, από τη στιγμή που προηγήθηκε η Ομόνοια είδαμε περίπου το ίδιο πράγμα. Αυτό λύνεται με πολλούς τρόπους, πρέπει να έχεις ποιότητα, να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να προπονηθούμε καλύτερα. Από τη στιγμή που βρίσκουμε τον αντίπαλο οργανωμένο δυσκολευόμαστε πάρα πολύ. Δεν δείξαμε το απαιτούμενο θάρρος και πίστη για να πετύχουμε ένα γκολ».

Ακολούθως ρωτήθηκε αν αποφάσισε για τις αποχωρήσεις και αν έχουν εντοπιστεί στόχοι: «Ασφαλώς δεν μπορούμε να πούμε ποιοι θα φύγουν, γιατί οι πρώτοι που πρέπει να το μάθουν είναι οι παίκτες. Αλλά ναι, έχω αποφασίσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ