aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαντελίδης: «Διαφωνήσαμε, δεν μιλάμε για μικρά πράγματα»

Παντελίδης: «Διαφωνήσαμε, δεν μιλάμε για μικρά πράγματα»

Η συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΛ με 3-1 εις βάρος της Δόξας δεν θα μπορούσε να αφορά μόνο στο ματς. Αντιθέτως, το ενδιαφέρον μονοπώλησε η προ ημερών ανακοίνωση του διαζυγίου των γαλαζοκιτρίνων με τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον των δημοσιογράφων και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά.

Το αρχικό σχόλιό του: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Θεωρώ ότι σήμερα παίξαμε αρκετά καλά. Θα πάμε να κερδίσουμε και το τελευταίο παιχνίδι».

Για την αποχώρηση του από την ομάδα στο τέλος της σεζόν: «Όπως ξέρετε ανακοινώθηκε ότι δεν συνεχίζουμε με την ΑΕΛ, παρότι πριν 15 μέρες φαινόταν κάτι διαφορετικό. Στην πρώτη συνάντηση είδαμε πως έχουμε τους ίδιους στόχους αλλά φάνηκε στην πορεία ότι το σκεφτόμαστε με διαφορετικούς τρόπους. Θεωρήσαμε πως είναι καλύτερα να μην υπάρχει συνεργασία, από τη στιγμή που υπάρχει διαφωνία, καλύτερα τώρα παρά μετά. Σίγουρα θα υπάρχουν προβλήματα στην πορεία από τη στιγμή που δεν συμφωνούσαμε για τον τρόπο. Είναι καλύτερα και για τους δύο. Είμαι χαρούμενος που πέρασα αυτό το διάστημα εδώ, μια μεγάλη ομάδα, τους ευχαριστώ όλους για ό,τι μου πρόσφεραν. Θα ήθελα να ευχηθώ στην ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους τους μεγάλους που έχει για την επόμενη χρονιά».

Για τη διαφωνία: «Έχει να κάνει με τον τρόπο που ο καθένας μας μπορεί να σκέφτεται για το πώς μπορεί μια ομάδα που δεν είχε καλή χρονιά να κάνει πολύ καλύτερη. Δεν μιλάμε για μικρά πράγματα, αυτή η ομάδα χρειάζεται να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Ο τρόπος είναι διαφορετικός, το πώς σκέφτομαι εγώ και πώς η ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ