aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαντελίδης: «Δεν υπάρχει σεβασμός στην ΑΕΛ!»

Παντελίδης: «Δεν υπάρχει σεβασμός στην ΑΕΛ!»

Για έλλειψη σεβασμού προς την ΑΕΛ, έκανε λόγο ο προπονητής της ομάδας Σάββας Παντελίδης, μετά την νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα και πρόκριση στους «8» του κυπέλλου. Όπως είπε, αυτοί που έχουν τα κλειδιά του ποδοσφαίρου στην Κύπρο, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί προς την ομάδα του, σε πολλά πράγματα.

Έκανε επίσης, ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων.

Όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης:

Αρχικά είπε: «Μας αιφνιδίασε ο αντίπαλος με το σχηματισμό που ξεκίνησε το ματς. Στο 1ο ημίχρονο περάσαμε σχετικά δύσκολα. Ασφαλώς αν ήταν άλλη η κατάληξη του πέναλτι ίσως να ήταν άλλο και το αποτέλεσμα. Όταν αλλάξαμε σχηματισμό το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Μίλησε η θέληση, η διάθεση των παιδιών και η βοήθεια του κόσμου. Καλό θα ήταν οι κρατούντες που έχουν τα κλειδιά του ποδοσφαίρου εδώ στην Κύπρο να είναι λίγο πιο προσεκτικοί γιατί νομίζω δεν υπάρχει σεβασμός στην ομάδα μου, σε πολλά πράγματα. Όσο πέρναγε ο χρόνος η ομάδα ήταν καλύτερη. Νομίζω ότι τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν αρκετά. Η νίκη είναι αυτή που δίνει αυτοπεποίθηση».

Για την παρουσία του κόσμου: «Σήμερα ένοιωσα ότι παίζουμε στο γήπεδο μας, πραγματικά. Σήμερα κατάλαβα τι μπορεί να κάνει αυτή τη ομάδα αν ο κόσμος είναι έτσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ