aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαντελίδης: «Δεν έπρεπε να χάσουμε, άδικη ήττα»

Παντελίδης: «Δεν έπρεπε να χάσουμε, άδικη ήττα»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα (1-2) από τον Απόλλωνα ο προπονητής της ΑΕΛ Σάββας Παντελίδης, εκφράζοντας την άποψη πως η ομάδα του δεν έπρεπε να χάσει.

Όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης:

Αρχικά είπε: «Δεν υπάρχει άλλη ήττα που να την θεωρώ τόσο άδικη. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού παίξαμε καλά, ξέραμε τι να κάνουμε, κρατάγαμε την μπάλα. όσες φορές απειλήσαμε το κάναμε με οργανωμένη προσπάθεια, με συνεργασίες. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Αυτό κρατάω από το ματς και την προσπάθεια των παιδιών. Δεν μας άξιζε η ήττα».

Για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα: «Για να πετύχει κάποιος γκολ πρέπει να κάνει κάποιος άλλος λάθος. Ο τερματοφύλακας τους έκανε μια εξαιρετική απόκρουση. Αντίθετα δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε σήμερα. Στο λάθος, στο 90’ χάσαμε το ματς. Αν έμπαινε το τέρμα του Σωτηρίου θα μιλάγαμε διαφορετικά. Νομίζω σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε και στις λεπτομέρειες να κερδίσουμε».

Για το γεγονός πως η ομάδα οπισθοχώρησε ξανά και έχασε: «Θεωρείται πως οπισθοχωρήσαμε σήμερα και είχαμε προβλήματα; Δεν είναι εύκολο όταν δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Υπάρχει κόπωση, ο αντίπαλος πιέζει λίγο παραπάνω είναι δεδομένο ότι θα γίνει κάτι τέτοιο».

Για το τι πήγε λάθος: «Νομίζω τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι που να είχα σχεδιάσει και να πήγε λάθος».

Για το συμβάν με τον Τσόρνιγκερ (σ.σ. είχαν έντονη λογομαχία και τιμωρήθηκαν με κίτρινη οι δύο προπονητές): «Ήταν λάθος και απ’ τους δυο μας αυτή η αντιπαράθεση. Δώσαμε τα χέρια στο τέλος. Δεν θα έπρεπε να γίνει από εμένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ