aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαντελίδης: «Ανεβήκαμε γιατί η Ομόνοια άρχισε να φοβάται»

Παντελίδης: «Ανεβήκαμε γιατί η Ομόνοια άρχισε να φοβάται»

Στο γεγονός ότι η Ομόνοια από ένα σημείο και έπειτα φοβήθηκε και θέλησε να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα, στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης, μετά το ισόπαλο (0-0) μεταξύ των δύο ομάδων ντέρμπι, εξηγώντας έτσι το ανέβασμα της ομάδας του από ένα σημείο και έπειτα.

Όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης:

Αρχικά είπε: «Καμιά φορά και χωρίς να μπει γκολ μπορείς να δεις ποδόσφαιρο, με τη βοήθεια του διαιτητή που ήταν εξαιρετικός. Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη αβίαστα. Η Ομόνοια μας πίεσε και μπορούσε να προηγηθεί. Μετά το δεκάλεπτο του δευτέρου ημίχρονου βρήκαμε φάσεις για να προηγηθούμε και να περάσουμε. Ο αντίπαλος έπαιξε αρκετά καλά αλλά με τέτοιες φάσεις πρέπει να βάλεις ένα τέρμα. Ευχαριστώ τον κόσμο, ήταν συγκλονιστικοί. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Για το αν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ήταν καλύτερη η εικόνα της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι: «Δεν ξεκινήσαμε καλά και στα δύο παιχνίδια. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στα πρώτα ημίχρονα και στα δεύτερα ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Ίσως αν παίζαμε το ίδιο στο πρώτο ημίχρονο να ήταν διαφορετικά, αλλά με τα ίσως δεν παίρνεις αποτελέσματα».

Για την εικόνα της ομάδας μετά τις αλλαγές: «Αλλάξαμε νωρίς παίκτες, ήταν μας που δεν ξέρεις αν θα πάει σε παράταση. Μπορούσαμε να κάνουμε πιο νωρίς αλλαγές, αλλά περιμέναμε να δούμε και τι θα κάνει ο αντίπαλος. Ανεβήκαμε γιατί ο αντίπαλος άρχισε να φοβάται και ήθελε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα. Κάποια παιδιά που μπήκαν παρουσίασαν καλύτερη εικόνα. Μας έλειψε η προσωπικότητα κάποιων παιδιών να πάρουν την ομάδα πάνω τους».

Για τη συνέχεια: «Καλό είναι να μιλήσουμε μόνο για το παιχνίδι. Πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και να είμαστε ίσοι απέναντι σε όλους. Έχω αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά, έναν αποκλεισμό, μια μεταφορά φιλάθλων μεγάλη. Θέλω να γιατρέψω τις πληγές των παικτών γιατί δεν αισθάνονται καλά. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ