aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαίδες: Τα πρώτα «πολυβόλα»!

Παίδες: Τα πρώτα «πολυβόλα»!

Ολοκληρώθηκαν τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων που διοργάνωσε η ΚΟΠ στις Κατηγορίες U-13, U-14, U-15 και U-16. Μέσα από το σημερινό ρεπορτάζ θα δούμε τους πρώτους σκόρερ και σημειώνεται ότι ο αναλυτικός πίνακας των σκόρερ δημοσιεύεται ξεχωριστά σε κάθε κατηγορία πρωταθλήματος.

Με 89 τέρματα ο ποδοσφαιριστής της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Άδωνης Νικολεττίδης αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην κούρσα του Πρωταθλήματος Παίδων U-13 και ακολούθησε ο συμπαίκτης του Ανδρέας Γεωργίου με 58 τέρματα. Στην τρίτη θέση της κατάταξης συναντούμε τον Ευθύμιο Αναστασιάδη που αγωνίστηκε στην Καρμιώτισσα και πέτυχε μέχρι τώρα 52 τέρματα.

Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U-14 η πρωτιά ξεκαθάρισε στην τελευταία αγωνιστική. Ο Άγγελος Ζευκή (Ομόνοια) με 53 τέρματα ξεπέρασε τον Νικόλα Νεοκλέους (Εθνικός Άχνας) που έμεινε στα 52 τέρματα. Στην τρίτη θέση συναντούμε τον Γιώργο Ποντικού (Ομόνοια) με 36 τέρματα.

Ο Πάπλο Αλεξαντράκης Αζάκρα που αγωνίστηκε στην Καρμιώτισσα με απολογισμό 45 τέρματα τερμάτισε πρώτος  στην κούρσα του Πρωταθλήματος Παίδων U-15. Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης (Ανόρθωση) με 41 τέρματα και αμέσως πιο πίσω ο Ιωάννης Χατζηγιάννης (ΑΠΟΕΛ) με 38 τέρματα.

Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U-16 στην κορυφή των σκόρερ συναντούμε τον Ανδρέα Νεοφύτου. Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου πέτυχε 72 τέρματα. Ακολούθησε με 39 τέρματα ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρόνικος Κακουλλής και στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Θεράποντος Ηλία (ΑΠΟΕΛ) με 35 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ