aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΠάει Σλοβακία ή Γεωργία ο Απόλλων, πρεμιέρα σε Βοσνία ή Αλβανία η ΑΕΛ

Πάει Σλοβακία ή Γεωργία ο Απόλλων, πρεμιέρα σε Βοσνία ή Αλβανία η ΑΕΛ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ, στην οποία συμμετείχαν ο Απόλλων και η ΑΕΛ. Οι γαλάζιοι κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Ζίλινα (Σλοβακία) / Ντίλα Γκόρι (Γεωργία), ενώ η ΑΕΛ θα παίξει με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Σιρόκι Μπρίζεκ (Bοσνία) / Βλαζνία (Aλβανία).

Και οι δύο ομάδες της Λεμεσού τοποθετήθηκαν ως ισχυρές στην κλήρωση και με βάση το αποτέλεσμα της κλήρωσης θα είναι το φαβορί για πρόκριση, φτάνει βέβαια να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στην Κύπρο στις 22 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί μία βδομάδα αργότερα.

Ο Απόλλων δήλωσε ως έδρα την ΑΕΚ Αρένα, ενώ η ΑΕΛ θα παίξει στο Τσίρειο. Με τα υφιστάμενα δεδομένα, όπως ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες σε ποσοστό 50% της χωρητικότητας των γηπέδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ