aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠάμπος: «Παίζουμε ποδόσφαιρο που με ευχαριστεί» (δηλώσεις Ντόντσιτς)

Πάμπος: «Παίζουμε ποδόσφαιρο που με ευχαριστεί» (δηλώσεις Ντόντσιτς)

Ο Πάμπος Χριστοδούλου δήλωσε ικανοποιημένος, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Εθνικό, ενώ υποστήριξε ότι ο παράγοντας της τύχης έπαιξε ρόλο για να χαθούν οι βαθμοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ:

«Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε όπως ακριβώς εξελίχθηκε. Ξέραμε ότι ο Εθνικός θα αμυνόταν. Είχαμε 15 τελικές, οι επτά στον στόχο. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κινδυνέψαμε ούτε μια φορά γιατί εκεί είναι που παθαίνουν μεγάλη ζημιά οι ομάδες που επιτίθενται. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, παίζουν ποδόσφαιρο που με ευχαριστεί. Αυτό που δεν καταφέραμε είναι να δείξουμε περισσότερο πάθος και αποφασιστικότητα στην περιοχή. Βρήκαμε τρανταχτές ευκαιρίες, ήταν σε καλή μέρα και ο τερματοφύλακας. Ο παράγοντας της τύχης έπαιξε ρόλο για να χαθούν οι βαθμοί. Η ΑΕΛ δεν κέρδισε, όμως ο κόσμος χειροκροτούσε και αυτό λέει πολλά. Η ομάδα άρχισε να τον ευχαριστεί και θα είναι δίπλα μας σε όλη τη χρονιά. Φύγαμε απογοητευμένοι, όμως η ζωή συνεχίζεται. Επιβάλλεται να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φεύγει ο κόσμος χαρούμενος από το γήπεδο γιατί είναι υπέροχος και το έδειξε και σήμερα. Καλή συνέχεια στην Άχνα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ντανίλο Ντόντσιτς, προπονητή του Εθνικού Άχνας:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο και σε λίγες βδομάδες έδειξαν μεγάλες προοπτικές. Είμαι χαρούμενος με τον βαθμό. Ήρθαμε με προφανή τακτική να αμυνθούμε και να απειλήσουμε στην αντεπίθεση. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο μέρος, στο οποίο δεν έκανε ευκαιρία η ΑΕΛ. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν περισσότερο. Σε τέτοια παιχνίδια χωρίς τύχη πας σπίτι χωρίς βαθμό, όμως με λίγη τύχη μπορείς να πάρεις βαθμό. Μετά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική, ο βαθμός και η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου θα μας δώσει ώθηση. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ