aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠάμπος: «Ήμασταν καλύτεροι, δίκαιη η ισοπαλία»

Πάμπος: «Ήμασταν καλύτεροι, δίκαιη η ισοπαλία»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία με την ΑΕΛ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάμπος Χριστοδούλου, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα,  προερχόταν από πρόκριση με καλή ψυχολογία. Mας στοίχησε το γκολ στον ρυθμό μας, γιατί θα ήταν διαφορετικά αν σκοράραμε πρώτοι. Η ΑΕΛ ήταν οργανωμένη, είχαμε ευκαιρίες όμως ήταν δύσκολο να βρούμε τους διαδρόμους για το γκολ της ισοφάρισης. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μου ήταν καλύτερη και είχε ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Μας βοήθησαν οι αλλαγές, ισοφαρίσαμε. Συνολικά, η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε. Είναι ωραίες οι εκπλήξεις. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ και στον Κέρκεζ. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους παίκτες μου για την προσπάθεια, γιατί δεν χάσαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ