aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠάμπος: «Δίνει ώθηση η νίκη του ΑΠΟΕΛ»

Πάμπος: «Δίνει ώθηση η νίκη του ΑΠΟΕΛ»

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για τον ΑΠΟΕΛ. Όλα τα παιδιά έχουν μία διαφορετική ψυχολογία», τόνισε ο Πάμπος Χριστοδούλου στον «ΣΠΟΡ FM» και τόνισε πως οι παίκτες της Εθνικής Κύπρου έχουν ακόμη έναν λόγο να πιστέψουν σε νίκη επί της Ελλάδας στο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Μεγαλονήσου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε, αφού η «γαλανόλευκη» έχει μεγαλύτερη δίψα για διάκριση μετά την αποτυχημένη πορεία της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπος Χριστοδούλου:

Για το σημερινό παιχνίδι της Ελλάδας με την Κύπρο: «Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ένα παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας να βρίσκεται σε άνοδο, ενώ από την άλλη η Κύπρος είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα αποτελούμενη από μία καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών. Ήδη έχουν βγει προς τα έξω κάποια παιδιά, τα οποία παίζουν στο εξωτερικό. Θα έδινα ένα πολύ μικρό προβάδισμα στην Ελλάδα λόγω έδρας. Θα κερδίσει όμως εκείνος που είναι σε καλύτερη μέρα, ενώ θα παίξει ρόλο και ο παράγοντας τύχη».

Για τον τραυματισμό του Πιέρρου Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ: «Δεν γνωρίζω τι πρόβλημα είχε. Υπάρχουν παίκτες, είτε λέγεται Σωτηρίου ή όποιος παίξει στη θέση του. Όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αν είναι καλά ο Πιέρρος, θα παίξει. Διαφορετικά θα παίξει ο Μιτίδης. Έχουν έρθει 4-5 παιδιά, τα οποία δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί τους. Είναι ο Λαΐφης του Ολυμπιακού που παίζει στη Σταντάρ Λιέγης, ο Μακρής, και ο Μιτίδης, ο Δημητρίου. Νομίζω για εμάς, εδώ στην Κύπρο, είναι πολύ σημαντικό που δουλεύουν σε ένα πιο υψηλό επίπεδο και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι ευκαιρία και για εκείνους».

Για το διπλό του ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για τον ΑΠΟΕΛ. Όλα τα παιδιά έχουν μία διαφορετική ψυχολογία. Και εκείνοι που έπαιξαν, και εκείνοι που δεν έπαιξαν. Τους δίνει μία επιπλέον ώθηση να πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν μία νίκη απόψε. Μην ξεχνάμε όμως ότι τώρα έχουν να αντιμετωπίσουμε μία Εθνική Ελλάδας που διψάει για διάκριση, με παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό. Για αυτό έχει το προβάδισμα η Ελλάδα, αλλά ίσως μετά να κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το φαβορί Βέλγιο και το αποτέλεσμα στο Φάληρο: «Σίγουρα το Βέλγιο είναι με διαφορά καλύτερη ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, οι παίκτες έχουν δέσει μεταξύ τους, και σίγουρα το σημερινό παιχνίδι θα δώσει μία δυναμική στην ομάδα που ενδεχομένως να κερδίσει και θα έχει ψυχολογία για τη συνέχεια. Η ομάδα που θα κερδίσει θα μπορέσει με την εμπειρία της να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει στη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ