aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠάμπος: «Δίκαια κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ»

Πάμπος: «Δίκαια κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 3-0 έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη νίκη και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπιλπάο.

Οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, μια ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Νομίζω ότι αρχίσαμε καλά το παιχνίδια και θα έλεγα ότι ελέγχαμε και ήμασταν η ομάδα που ήμασταν πιο κοντά στο γκολ. Μετά από μια φάση που υπήρχαν κάποιες αψιμαχίες ξυπνήσαμε το ΑΠΟΕΛ και από ένα κόρνερ δεχθήκαμε το γκολ. Δεχθήκαμε τρία γκολ από τρία λάθη. Δίκαια κέρδισε το παιχνίδι το ΑΠΟΕΛ η οποία είναι έμπειρη ομάδα και παίκτες που με μισή ευκαιρία μπορούν να τελειώσουν το παιχνίδι. Η δική μου ομάδα το πάλεψε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και ένα μεγάλο συγνώμη από μένα και από τους παίκτες. Εύχομαι στο ΑΠΟΕΛ να προκριθεί την Πέμπτη για να κάνει όλη την Κύπρο περήφανη».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ