aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠάμπος: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Πάμπος: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Ιδιαίτερη αναφορά στην θερμή υποδοχή που είχε από τους φίλους της ΑΕΛ έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάμπος Χριστοδούλου μετά την λευκή ισοπαλία με τους γαλαζοκίτρινους. Ο Κύπριος τεχνικός ανάλυσε το παιχνίδι και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Πατούσαμε καλά στο πρώτο μέρος, είχαμε τις ευκαιρίες και η ΑΕΛ τις δικές της. Πιστεύω με την συνολική απόδοση, εμείς ήμασταν καλύτεροι. Ατυχήσαμε και χάσαμε τον Ενόχ και στη συνέχεια άλλαξαν οι ισορροπίες. Η ΑΕΛ στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη. Μας έπιασε πανικός, εκεί που ρίσκαρε η ΑΕΛ μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι γιατί είμαστε καλοί στις αντεπιθέσεις. Και η ΑΕΛ όμως μπορούσε να κερδίσει. Ευχαριστώ τους παίκτες για την μαχητικότητα και το πάθος. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας ακολούθησε. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΛ που μετά από καιρό επέστρεψα στο Τσίρειο, σε μια ομάδα που αγάπησα. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ, δέθηκα, και τους ευχαριστώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρωτάθλημα, ένα μεγάλο respect».

Για τον τραυματισμό του Μπιλάλ: «Νομίζω δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Θα το δούμε αύριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ