aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠ. Χριστοδούλου: «Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε ροτέισιον»

Π. Χριστοδούλου: «Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε ροτέισιον»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου σε δηλώσεις του, μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση, σχολίασε τον αγώνα, αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Κύπριου προπονητή:

«Πετάξαμε στα σκουπίδια 45λεπτά. Υπήρχε μια τετράδα παιχνιδιών την οποία έπρεπε να διαχειριστούμε σωστά. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε ροτέισιον και να έχουμε την ίδια δυναμική. Η ομάδα χτίστηκε με λιγότερο μπάτζετ σε σχέση με τις ομάδες που είναι κοντά μας. Τα παιδιά προσπάθησαν και έδωσαν αρκετές δυνάμεις. Στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση μπορούσε να προηγηθεί. Μπορεί να κάναμε το χειρότερο 45λεπτο όσο είμαι εγώ στην ΑΕΛ. Είχαμε και τον τραυματισμό του Λούκας, εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό. Στο δεύτερο ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα και βρήκαμε ευκαιρίες στα τελευταία 15λεπτα, λόγω ατυχίας δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Η ΑΕΛ θα δίνει τα πάντα κάθε εβδομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο για το καλύτερο δυνατό. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα και πρέπει να κάνουμε υπομονή, θέλουμε να χτίσουμε ομάδα με παρόν και μέλλον. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση, ο κ. Λέβι κάνει πολύ καλή δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ