aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠ. Αβραάμ: «Δίκαια θα κριθεί στο γήπεδο και αυτό μετρά»

Π. Αβραάμ: «Δίκαια θα κριθεί στο γήπεδο και αυτό μετρά»

Δίκαιη χαρακτηρίζουν στην ΑΕΛ την απόφαση του αθλητικού δικαστή για διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου Πλουτής Αβραάμ επανέλαβε πως η απόφαση να μην αρχίσει ο αγώνας ήταν πολιτική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την απόφαση: «Θέλαμε να γίνει το παιχνίδι με την παρουσία του κόσμου, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δίκαια θα κριθεί το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο και αυτό μετρά. Ο διαιτητής ήταν έτοιμος να αποφασίσει να ξεκινήσει το παιχνίδι και δεν έγινε μετά από πολιτική απόφαση. Τα γεγονότα ήταν ξεκάθαρα. Ο αξιωματικός του αγώνα είπε στον διαιτητή ότι το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει κανονικά και εφόσον γίνει το παραμικρό ο διαιτητής μπορεί να το διακόψει. Μπήκαμε στο γήπεδο, ήταν όλα έτοιμα να ξεκινήσει το ματς, έλειπε μόνο ο 4ος διαιτητής που δέχθηκε τηλέφωνο και μετά πήγαν όλοι στα αποδυτήρια και μας είπαν ότι μετά από πολιτική απόφαση δεν θα ξεκινήσει το ματς. Επειδή το ματς δεν έγινε μετά από πολιτική απόφαση για αυτό και ήμασταν σίγουροι ότι θα γίνει το παιχνίδι».

Για τις ποινές: «Στο κυριακάτικο ματς με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι μαζί μας κανονικά ο κόσμος. Πιθανότατα να έχουμε κόσμο και στο επόμενο ματς. Μετά θα ισχύσουν οι τιμωρίες στα πλέι οφ».

Για τη συνέχεια: «Θα επικεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ και θα περιμένουμε πότε θα οριστεί το ματς με τον Απόλλωνα. Θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς και για τις δύο ομάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ