aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠ. Αβραάμ: «Δεν υπήρξε διαμάχη σωματείου – εταιρείας»

Π. Αβραάμ: «Δεν υπήρξε διαμάχη σωματείου – εταιρείας»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων. Ο Πλουτής Αβραάμ αναφέρθηκε στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό του Κατσανίκλιτς, τόνισε πως η ΑΕΛ είναι κατά της εισήγησης για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει διαμάχη σωματείου και εταιρείας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την εισήγηση της Aστυνομίας να απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών: «Είναι θέμα που αφορά την Αστυνομία και τους προέδρους των ομάδων, έγιναν κάποιες ενέργειες και συζητήσεις γύρω από το θέμα. Δεν έχουμε κάποια νέα ενημέρωση από την Αστυνομία. Εμείς είμαστε αντίθετοι με το μέτρο αυτό».

Για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ: «Ο προπονητής ήθελε να χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο προπονητής ήθελε για δικούς του λόγους αγωνιστικούς να κάνει το φιλικό. Ο Κατσανίκλιτς αποχώρησε τραυματίας δεν είχε κάποιο χτύπημα στο παιχνίδι, δεν θεωρούμε ότι ο τραυματισμός προέκυψε από το φιλικό, μπορούσε να γίνει και στην προπόνηση και στο ματς με τον Απόλλωνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσο μεγάλος ντόρος γύρω από το θέμα. Μπορούσε να προκύψει οποτεδήποτε, ευτυχώς που προέκυψε γιατί 20 λεπτά αγωνίστηκε και φάνηκε ότι δεν ήταν έτοιμος για το ματς με τον Απόλλωνα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ματς της Κυριακής. Αν δεν έχει κάτι ανησυχητικό και αν μπορέσει να κάνει προπόνηση αύριο μπορεί να βρεθεί στην αποστολή, σήμερα δεν ήταν στην προπόνηση, αν δεν είναι ούτε αύριο, τότε δεν θα είναι στην αποστολή».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Είναι από τα πιο σπουδαία παιχνίδια στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να γίνει ένα αξιοπρεπέστατο παιχνίδι, να κριθεί μέσα στο γήπεδο, να το απολαύσει ο κόσμος και να κερδίσει ο καλύτερος. Προερχόμαστε από τρεις ήττες, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, είχαμε πει να καλύψουμε χαμένο έδαφος, πρέπει να το καλύψουμε, είναι σημαντικό το ματς, αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα είμαστε κοντά στους στόχους μας. Αν χάσουμε θα απομακρυνθούμε από τους στόχους μας και θα θέλει μεγάλη προσπάθεια για να μπούμε στην εξάδα. Αν χάσουμε θα έχουμε τις λιγότερες πιθανότητες για την εξάδα».

Για τα εισιτήρια του αγώνα: «Είναι η πρώτη φορά που σε τέτοιο παιχνίδι δεν θα έχουν και οι δύο ομάδες τον ίδιο κόσμο. Είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε γιατί πλέον η γηπεδούχος ομάδα θα έχει περισσότερο κόσμο. Πολλοί δεν ικανοποιήθηκαν, αλλά δεν μπορείς με 1300 εισιτήρια να ευχαριστήσεις τόσο πολλή κόσμο».

Για το θέμα της επιστολής του σωματείου: «Δεν προέκυψε πρόβλημα ή κάποια διαμάχη. Η συμφωνία λήγει τον Οκτώβριο του 2023, αν δεν έστελνε το σωματείο αυτή την επιστολή, τότε η εταιρεία θα μπορούσε να ανανεώσει από μόνη της τη συνεργασία. Τώρα πρέπει να πάρει την απόφαση του ο κ. Σοφοκλέους τι θα πράξει. Υπήρξε μία συνάντηση του σωματείου με την εταιρεία. Δεν πρέπει να γίνεται αναφορά δημόσια και θα παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ