aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟριστικό: Χωρίς Αντωνίου στο κύπελλο η ΑΕΛ

Οριστικό: Χωρίς Αντωνίου στο κύπελλο η ΑΕΛ

Χωρίς τον Μηνά Αντωνίου στην αποστολή της, θα πάει η ΑΕΛ στον επαναληπτικό αγώνα με τον Απόλλωνα, για την φάση των «16» του κυπέλλου. Όποτε κι αν αυτός διεξαχθεί, αφού για την ώρα παραμένει η ημερομηνία 2 Μαρτίου.

Η ΑΕΛ, λοιπόν, ενημερώθηκε από την ΚΟΠ ότι, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πιο πάνω αγώνα μετά την αποβολή του στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ.

Η δικαιολογία που έλαβαν οι γαλαζοκίτρινοι είναι πως, από την στιγμή που βάσει αρχικών ημερομηνιών των αγώνων αυτός με την ΠΑΕΕΚ προηγείτο αυτού με τον Απόλλωνα, και αφού ο Αντωνίου δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, χάνει τους αμέσως επόμενους δύο αγώνες.

Γι’ αυτό και ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντωνίου στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα. Από το παιχνίδι του Σαββάτου στην Αρένα θα απουσιάσει και ο Παπαφώτης, που έφθασε σε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ