aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟριστικό... check in στους «8» με Σάσι (video)

Οριστικό… check in στους «8» με Σάσι (video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Στους «8» του κυπέλλου Coca Cola βρίσκεται η ΑΕΛ μετά το 1-0 (60’ Σάσι) στο Τσίρειο στάδιο κόντρα στον Άρη. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου (2-0) ήταν τέτοιο που σχεδόν εξασφάλιζε την πρόκριση στους γαλαζοκίτρινους, ενώ οι πράσινοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Χωρίς ρυθμό και χωρίς φάσεις εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο με τους γαλαζοκίτρινους να διασφαλίζουν το υπέρ τους αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι (2-0). Από την άλλη, οι πράσινοι δεν βρήκαν τον τρόπο να μπουν στο παιχνίδι πετυχαίνοντας κάποιο γκολ, και έτσι στο πρώτο 45λεπτο έμειναν στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τέλειωσε το πρώτο, αφού δεν υπήρχε ρυθμός στο παιχνίδι. Στο 60ο λεπτό όμως ο Φορτούνα έκανε τη σέντρα στη περιοχή και ο Σάσι έπιασε τη κεφαλιά γράφοντας το 1-0. Στο 83’ ο Ντόσα Τζούνιορ εκτέλεσε φάουλ από πολύ καλό σημείο, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι.

Τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, που ήταν βασικοί στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, δεν ήταν χθες στο αρχικό σχήμα. Πίτι, Γεωργιάδης και Σοάρες έμειναν στον πάγκο. Ιδιαίτερα οι δυο τελευταίοι είχαν ανάγκη από ξεκούραση. Ο Χριστοδούλου τοποθέτησε τον Σάσι πίσω από τον Αρουαμπαρένα ως δεύτερο επιθετικό, ενώ ο Μπλάνκο πήρε θέση βασικού για δεύτερη φορά φέτος ως εξτρέμ. Η πρώτη ήταν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ο Αρουαμπαρένα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Δευτέρας στο παιχνίδι πρωταθλήματος, λόγω καρτών. Όσον αφορά στο τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα, τον Μπογκντάν Μιτρέα, οι εργομετρικές του εξετάσεις έδειξαν πως είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Από πλευράς Άρη, ο νεοαποκτηθείς Όσκαρ Αλβαράδο πέρασε ως αλλαγή στην επανάληψη του αγώνα. Ο Νικόλας Μαρτίδης προτίμησε να προφυλάξει τον Κολομβιανό για τον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με την ΑΕΛ. Στον πάγκο, ακόμη, έμειναν οι Αντωνίου, Σκούρτης και Παύλου, που ήταν βασικοί στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στο αναμεταξύ τους παιχνίδι της Δευτέρας (19:00), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, και πάλι με γηπεδούχο την ΑΕΛ.

Πλέον στην επόμενη φάση βρίσκονται οι: ΑΕΚ, Ομόνοια, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Ανόρθωση και ΑΕΛ.

Πιο κάτω το live και η ταυτότητα του αγώνα…

ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ρομό, Ντόσα, Σαβανέ, Αρουαμπαρένα (77′ Ουέλιγκτον), Νικολάου, Λαφράνς, Μέσκα (82′ Ηλία), Αϊρόσα, Φορτούνα, Σάσι, Μπλάνκο (73′ Γεωργιάδης).

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Γιαννακόπουλος, Α. Παχίπης, Άλβαρεθ (74′ Θεοφίλου), Σχιόστεν, Ευσταθίου, Γιούσεφ (58′ Όσκαρ), Ράντου, Αουρέλιο, Μάρτινς, Γκονσάλες (58′ Παύλου), Μαραγκουδάκης.

Σκόρερ: 60′ Σάσι.

Κίτρινες: Μπλάνκο, Φορτούνα / Α. Παχίπης.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου.

Α’ Βοηθός: Σωτήρης Βίκτωρος.

Β’ Βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου.

4ος: Νικόλας Νεοκλέους.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ