aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΌργια Χάνι, γκολ «ποίημα» του Κοστόφ, τέρμα ελπίδας από τον Αντάμοβιτς

Όργια Χάνι, γκολ «ποίημα» του Κοστόφ, τέρμα ελπίδας από τον Αντάμοβιτς

Με ένα εκπληκτικό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 της ΑΕΛ στο Μακάρειο, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Οι μαυροπράσινοι κέρδισαν κόρνερ με τον Σαρφό να στέλνει την μπάλα στην αντίθετη πλευρά και αρκετά μακριά από την εστία, όπου ο αμαρκάριστος Στάνισλαβ Κοστόφ με απευθείας σουτ στην κίνηση με το δεξί πόδι «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα του Βοζίνια.

Η ομάδα του Τακτακαλά πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και έβαλε στη «μέγγενη» την ΑΕΛ, η οποία από το πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ, σε 2-1, με τον Αντάμοβιτς στο 43’ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαήλ, έπειτα από πάσα του Άντονι Γεωργίου.

Ο Ολυμπιακός δεν είπε την τελευταία του λέξη και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ και πάλι τον Ομάρ Χάνι. Ο Ιορδανός εξτρέμ μετά από πάσα του Σαρφό «μυρίστηκε» το λάθος του Σάντος, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε ιδανικά τον Βοζίνια για το 3-1, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, καθώς είχε ανοίξει το σκορ στο 1’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ